Βρήκαμε τις καλύτερες 7 προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ και μεικ απ

Pluralism / Νοε 12, 2019

1. ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ NYX ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ COMPACT POWDER PUFF 2ΤΜΧ


Σφουγγαράκια COMPACT POWDER PUFF Mini Power Puff από την εταιρεία NYX .Απαλό σφουγγαράκι από βαμβάκι, ιδανικό για την εφαρμογή και την ανάμειξη των αγαπημένων σας πουδρών. Διατίθεται σε συσκευασία των δύο. Company Info: Η NYX Professional Makeup, είναι από τα πιο έντονα αναπτυσσόμενα Brand υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.

2. NYX PROFESSIONAL MAKEUP POWDER PUFF LIPPIE POWDER LIP CREAM Pop Quiz 12ml

3. Absolu Rouge Drama Matte 82 Tapis Rouge

4. ERRE DUE Xcess 3D Mascara Waterproof No1 black


Mascara για έντονο χρώμα, όγκο, μήκος, τέλειο διαχωρισμό και τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

5. Too Faced Natural Eyes Palette-Multi


Eyeshadow palette by Too Faced Silky-smooth formula Easy to blend Oversized base shades so they last longer Coconut fragrance Includes the brands signature Glamour Guide With three looks to get your started Presented in a gold-tone compact with a built-in mirror

6. MAGIC FIX TOYOTA O68


Το 80% των χρωμάτων στην αγορά του αυτοκινήτου είναι μεταλλικά ή πέρλες κι αυτό σημαίνει, για τους γνώστες, αδυναμία επισκευής με "πινελάκι".

Το Magic Fix ήρθε να καταργήσει το πινελάκι και να προσφέρει την απόλυτη ταύτιση χρώματος και απόχρωσης εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα έξοδα.

Το Magic Fix είναι μια θερμοσυστελλόμενη μεμβράνη. Την απλώνουμε ακριβώς πάνω στο σημείο φθοράς και αμέσως εξαφανίζεται. Έχει την απίστευτη ιδιότητα να προσφέρει την απόλυτη ταύτιση χρώματος και απόχρωσης.

Το Magic Fix είναι ιδανικό. Χρησιμοποιείται ακόμη και προληπτικά πριν χτυπηθεί το αυτοκίνητο, σαν προστατευτικό στους προφυλακτήρες, στις πόρτες, αριστερά-δεξιά και στους εξωτερικούς καθρέπτες. Οπότε στην περίπτωση δικής μας απροσεξίας, να κάνουμε μια ανέξοδη ζημιά στη μεμβράνη προστασίας και όχι στο ίδιο το αυτοκίνητο.

Το σετ επισκευής περιέχει 40 αυτοκόλλητα διαφορετικού σχήματος και μεγέθους για να διευκολύνεται το ταίριασμά τους στην φθαρμένη επιφάνεια, 2 προστατευτικά καθρεφτών, καθώς και 4 προστατευτικά για πόρτες.

Μαζί θα πάρετε ένα υπερ-απορροφητικό σφουγγαράκι για όλες τις χρήσεις, που θα πάρει σχήμα στην πρώτη επαφή του με νερό.

Για να βρείτε το Magic Fix που ταιριάζει στο χρώμα του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να επιλέξετε τη μάρκα και τον κωδικό του χρώματος.

7. Tutti Frutti Gloss Dreamsicle

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!