Βρήκαμε τις καλύτερες 7 προσφορές σε παιδικά ρούχα-παπούτσια

Pluralism / Ιουν 14, 2019

1. Converse - Converse Chuck Taylor All Star 663631C - μεντα


Παιδικά sneakers της Converse σε μέντα χρώμα,το απόλυτο διαχρονικό σχέδιο της μάρκας που ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνιση και στυλ.   'Υφασμα εξωτερικά Ύφασμα εσωτερικά Κορδόνι για ευκολία σε κάθε χρήση 

 

2. CONVERSE 656624C STARPLAYER 3VO BEIGE


Παιδικά πάνινα παπούτσια Converse All Star με velcro αυτοκόλλητα.

3. N-5923


Αθλητικά παπούτσια N-5923 - ADIDAS ORIGINALSΕξωτερικά: 100% ΎφασμαΕπένδυση: 100% ΎφασμαΕσωτερικός πάτος: 100% ΎφασμαΕξωτερική σόλα: 100% ΚαουτσούκΔέσιμο: Με κορδόνια

4. CHUCK TAYLOR ALL STAR DOUBLE TONGUE OX 647701C ΚΟΚΚΙΝΟ


Το Double Tongue (647701C) είναι μια ιδιαίτερη έκδοση του κλασσικού All Star Chuck Taylor της Converse με διπλή γλώσσα σε διάφορους χρωματισμούς.

5. adidas Originals Trefoil Hoodie Set (D96068)

Μάθε για το βρεφικό Trefoil Hoodie Set

Αυτό το χουχουλιάρικο σετ, θα χαρίσει μοναδική αίσθηση. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμα και αποτελείται από φούτερ και παντελόνι. Οι ριμπ μανσέτες και η ελαστική μέση με ρυθμιζόμενο κορδόνι, θα προσφέρουν καλύτερη εφαρμογή, για απόλυτη άνεση στο παιχνίδι.

 

Τα Xαρακτηριστικά του

• Σύνθεση: 70% βαμβάκι / 30% πολυεστέρας

• Κανονική εφαρμογή

• Φούτερ: Κουκούλα τριών τμημάτων, ριμπ μανσέτες, τσέπες καγκουρό, μεγάλο λογότυπο adidas Originals στο στήθος

• Παντελόνι: ριμπ μπατζάκια, ελαστική μέση με ρυθμιζόμενο κορδόνι, τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas

 

Extra Πληροφορίες

• Πολύ μαλακό ύφασμα

• Πλύσιμο στο πλυντήριο

  

Η adidas συνεργάζεται με την Better Cotton Initiative για τη βελτίωση της καλλιέργειας βαμβακιού παγκοσμίως

 

Καταγωγή της σειράς adicolor

Η αρχική ιδέα της adicolor παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ‘80, όταν τα χαρακτηριστικά λευκά sneakers της σειράς adicolor λανσαρίστηκαν δίπλα σε μια σειρά από μαρκαδόρους φέρνοντας το χρώμα στο προσκήνιο. Ακολούθησε η iconic συλλογή του brand που έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του ’70... Φτάνοντας στο 2018! Ξεπερνώντας τα όρια που θέτουν οι διαφορετικές εποχές και κουλτούρες, η νέα collection adicolor, γιορτάζει την πλούσια κληρονομιά της adidas με μια σύγχρονη σχεδιαστική ματιά. Αναγεννάται και επαναπροσδιορίζει το χρώμα στη νέα γενιά προσφέροντας αυτοπεποίθηση!

 

 

6. ΦΩΤΑΚΙΑ GEOX Dakin J929FA 01454 C0749

Τα αθλητικά παπούτσια με φωτάκια στη σόλα GEOX για μικρά παιδιά συνδυάζουν τις κλασικές λεπτομέρειες και το δροσερό,διχτυωτό επάνω μέρος με τις επικαλυπτόμενες φάσες από συνθετικό δέρμα.Η σόλα του εξασφαλίζει ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία.

  • Επάνω μέρος από διχτυωτό υλικό για δροσερή αίσθηση και επικαλυπτόμενες φάσες από συνθετικό δέρμα για ανθεκτικότητα.
  • Λεπτή εξωτερική σόλα από καουτσούκ για ανθεκτική πρόσφυση.
  • Κλείσιμο με αυτοκόλλητο για σταθερή εφαρμογή.
  • Συνθετικό δέρμα.
  • Ύφασμα mesh.

 

7. GEOX CASUAL ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ B9285A PINK/FUCHSIA PINK


Τα sneaker/αθλητικά παπούτσια Todo της Geox συνδυάζουν τον ρομαντισμό, την θηλυκότητα και την διασκέδαση. Το τύπωμα στο πάνω μέρος σε φούξια-ροζ λεπτομέρειες είναι μια απολαυστικά χαριτωμένη πινελιά. Αυτά τα παπούτσια διαθέτουν φωτάκια μέσα στη διαφανή σόλα. Η σόλα έχει κατασκευαστεί από TR, έτσι ώστε να είναι ανθεκτική, εύκαμπτη, αντιολισθητική και αντικραδασμική που κάνουν αυτά τα μικρά πάνινα παπούτσια απίστευτα άνετα και ελαφριά, ιδανικά για μικρά πόδια. Το εσωτερικό πατάκι είναι αποσπώμενο για λόγους υγιεινής και πρακτικότητας, έχει επένδυση από μη τοξικό δέρμα χωρίς χρώμιο, το οποίο αυξάνει την ευχάριστη αίσθηση της σωστής θερμοκρασίας. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, τα δυο βέλκρο εξασφαλίζουν εύκολη και σταθερή βάδιση για όλη την ημέρα. Αυτά τα μικρά παπούτσια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να στηρίζουν τα πόδια των παιδιών από ένα έτος και άνω και να παρέχουν τη σωστή υποστήριξη για κάθε μικρό βήμα που κάνουν.

 

 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!