Βρήκαμε τις καλύτερες 5 προσφορές σε γυναικεία-ανδρικά αρώματα και άλλα

Pluralism / Σεπ 05, 2019

1. Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Neroli Amara Edp 75ml - 5VA010A23


Ο οίκος Van Cleef & Arpels με το εμβληματικό συστατικό της υψηλής αρωματοποιίας: το Neroli (άνθη πορτοκαλιάς) δημιούργησε ένα λουλουδένιο, πράσινο και γεμάτο νότες εσπεριδοειδών άρωμα. Το Neroli Amara δίνει ένα νέο αέρα στην Collection Extraordinaire, χαρίζοντας σταγόνες δροσιάς και νότες βοτάνων. 

2. Bvlgari Eau Parfumee Au the Noir Eau de Cologne 75ml

3. EAU DE PARFUM AGENT PROVOCATEUR MAITRESSE 50ML


Το Maitresse by Agent Provocateur είναι ένα αισθησιακό και εθιστικό άρωμα που τρελαίνει τους άνδρες. Ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες γεμάτες πάθος που θέλουν να νιώθουν ακαταμάχητες. Οι νότες κορυφής είναι φύλλα βιολέτας, χυμός λωτού και Υλάνγκ Υλάνγκ. Οι νότες καρδιάς είναι γιασεμί κα τριαντάφυλλο. Οι νότες βάσης είναι ίριδα, λευκός μόσχος, κεχριμπάρι και πατσουλί.50ml Κορυφή: Φύλλα βιολέτας, χυμός λωτού, Υλάνγκ Υλάνγκ Καρδιά: Γιασεμί, τριαντάφυλλο Βάση: Ίριδα, λευκός μόσχος, κεχριμπάρι, πατσουλί Στιλ: Γλυκό και σέξι

4. Tabac Original Eau de COLOGNE 100ml

5. BODY MIST W7 WILD CRUSH 250ML


Τα W7 Body Mists (250ml) δημιουργήθηκαν για την ενυδάτωση και ανανέωση του δέρματος.Ένα ελαφρύ σπρέτζ θα σας δώσει εσάς και το δέρμα σας μια ώθηση χάρη στην αρωματική και αναζωογονητική φόρμουλα!Το άρωμα Wild Body Crush Mist έχει ένα γοητευτικό και σαγηνευτικό άρωμα ροδάκινο. Company Info: Η w7 γεννήθηκε το 2002 από την έμπνευση δύο νέων στο Δυτικό Λονδίνο.Περισσότερα από 500 προϊόντα w7 καλύπτουν 360 μοίρες των γυναικείων αναγκών περιποίησης ποικίλλοντας από foundations, κραγιόν, gloss, σκιές, παλέτες, προϊόντα περιποίησης νυχιών μέχρι μοναδικά προϊόντα σώματος και μαλλιών.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!