Βρήκαμε τις καλύτερες 10 προσφορές σε τσάντες και άλλα

Pluralism / Νοε 25, 2020

1. Ted Baker Γυναικείο ALYYSAA δερμάτινο πορτοφόλι 243543

Ted Baker Γυναικείο ALYYSAA δερμάτινο πορτοφόλι

Διαστάσεις H9.5cm x W19cm x D3cm

Γυναικείο δερμάτινο πορτοφόλι με εσωτερικές θήκες για χαρτονομίσματα, κάρτες και κέρματα και το διακριτικό λογότυπο του brand στο μπροστινό μέρος.

2. GUESS SCALA BACKPACK MEN GUESS ΜΑΥΡΟ (HMSCALP0405-BLACK)

3. GUESS SCALA MINI DOCUMENT CASE BAG MEN GUESS ΤΑΜΠΑ (HMSCALP0417-BROWN)

4. EMPORIO ARMANI Touchscreen Smartwatch Mens - ART5012, Rose Gold case with Black Leather Strap


Η Emporio Armani δημιούργησε ένα μοντέρνο "έξυπνο" ανδρικό ρολόι. Για την κάσα του χρησιμοποιήθηκε ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζ χρυσό χρώμα, ενώ το καντράν είναι ανάγλυφο σε γκρι χρώμα, με ασημί ροζ χρυσούς δείκτες και σημεία. Το πιάσιμο του ρολογιού είναι λουράκι από δέρμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα.

5. Ρολόι DKNY NY8752

6. ΣΑΚΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ XD DESIGN BOBBY BIZZ 15.6'' ΜΕ ΘΥΡΑ USB ΜΑΥΡΟ


Αντικλεπτικό σακίδιο Bobby Bizz με την κορυφαία ποιότητα της εταιρείας XD Design . Διατηρήστε τα υπάρχοντά σας ασφαλή και κάνετε την καθημερινή σας μετακίνηση πιο άνετη με την τελευταία γενιά της σειράς Bobby Anti-Theft .Με πολλές κρυφές τσέπες και καλά κρυμμένα φερμουάρ ώστε να είστε ο μόνος που έχει πρόσβαση στα πράγματά σας.Διαθέτει ποικιλία θηκών οργάνωσης στο εσωτερικό, διαφόρων μεγεθών για να ταξινομείτε τα αντικείμενά σας.Με ενσωματωμένο καλώδιο USB για να φορτίζετε στις φορητές σας συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε.Στο εσωτερικό έχει επενδυμένη θήκη για laptop έως 15.6'' και tablet έως 10'', οι οποίες κλείνουν με velcro scratch.Έχει κρυφές τσέπες στην πλάτη και τα πλαϊνά και ενσωματωμένο αντικλεπτικό με συνδυασμό ψηφίων.Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα πολυεστέρα, αδιάβροχο και άφθαρτο, καθώς δεν σκίζεται, αποτρέποντας την πιθανότητα κλοπής.Με ειδικά σχεδιασμένη πλάτη που κατανέμει το βάρος του σακιδίου και αυξομειούμενους ιμάντες ώμου.Μπορει να τοποθετηθεί και στο τηλεσκοπικό χερούλι της βαλίτσας.Πολυμορφικό, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χαρτοφύλακας, χάρη στην πλαϊνή λαβή που διαθέτει, αλλά και να ανοίξει με τρεις διαφορετικούς τρόπους, στις 30-#186;, 90-#186; ή 180-#186;. Company info Η ολλανδική εταιρεία XD Design δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια με παγκόσμια προβολή. Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή σακιδίων που διευκολύνουν τη σύγχρονη καθημερινότητα, προστατεύοντας παράλληλα τα αντικείμενά σας.Μότο της εταιρείας αποτελεί η φράση: Ζήστε περισσότερο και ανησυχήστε λιγότερο! ΜαύροΕξωτερική σύνθεση: 100% ΠολυεστέραςΕσωτερική σύνθεση: 100% Πολυεστέρας44.5 x 31 x 10cm1.3kg22lit15.6''

7. Guess Ανδρικό Backpack Baldo HMBALDP0405 Black

  • Μαύρο χρώμα
  • Μεταλλικό λογότυπο Guess
  • Κλείνει με φερμουάρ
  • Ασημένια μεταλλικά στοιχεία
  • Διαστάσεις: 28 x 5 x 40 cm

8. Ανδρικό Μαύρο King Cap/Black PHILIPP PLEIN


Philipp Plein King Cap/Black Καμπυλωτή κορυφή Κλείσιμο στο πίσω μέρος Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

9. Guess γυναικεία τσάντα ώμου με αλυσίδα και flap κλείσιμο "Open Road" - HWSS7186210 - Ανθρακί

  • Γυναικεία τσάντα ώμου.
  • Flap κλείσιμο με μαγνητικά κουμπιά.
  • Αλυσίδα ώμου.
  • Εσωτερική τσέπη με φερμουάρ.
  • All over logo print.
  • Μεταλλικό logo.
  • Διαστάσεις: 28 x 17 x 6 cm.
  • 100% pu

10. PEPE JEANS ONA BACKPACK WOMEN PEPE JEANS ΜΑΥΡΟ (PL031180-999)

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!