Βρήκαμε τις καλύτερες 10 προσφορές σε κρέμες-προϊόντα περιποίησης και άλλα

Pluralism / Αυγ 10, 2020
Viral: (Video): "Αλήθειες με τη Ζήνα" - 4.6.2020

1. PHILIPS BRI921/00


Συσκευή αποτρίχωσης με τεχνολογία IPL H Philips Lumea Advanced κάνει θαύματα στον περιορισμό της τριχοφυΐας στο σώμα. Οι ήπιοι παλμοί φωτός, εφόσον εφαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατηρούν το δέρμα σας μεταξένια απαλό κάθε μέρα. Για σώμα και πρόσωπο Με αισθητήρα φωτότυπου δέρματος 15 λεπτά για αποτρίχωση στις γάμπες + Satin Compact τρίμερ σε μέγεθος στυλό Εξειδικευμένη τεχνολογία IPL στο σπίτι που αναπτύχθηκε από δερματολόγους IPL σημαίνει Intense Pulsed Light, δηλαδή έντονο παλμικό φως. Η συσκευή Lumea της Philips χρησιμοποιεί ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας και θέτει τους θύλακες σε φάση ανάπαυσης, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα σας. Με την επανάληψη της εφαρμογής, το δέρμα σας θα είναι εξαιρετικά λείο χωρίς τριχοφυΐα. Αποτελεί μια ασφαλή και απαλή μέθοδο πρόληψης για την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές. Η συσκευή Lumea της Philips είναι κλινικά ελεγμένη και έχει αναπτυχθεί από δερματολόγους με στόχο μια πιο εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης από την άνεση του σπιτιού σας. Αποδεδειγμένα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης Σύμφωνα με αντικειμενικές μελέτες, με μόλις 3 εφαρμογές επιτυγχάνετε τουλάχιστον 85% μείωση της τριχοφυΐας. Οι 4 πρώτες εφαρμογές πρέπει να γίνονται κάθε 2 εβδομάδες και μετά από αυτές θα πρέπει να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για διατήρηση των αποτελεσμάτων, απλώς επαναλάβετε την εφαρμογή 4 εβδομάδες. Μετά από μόλις 8 επαναληπτικές εφαρμογές θα έχετε απαλλαχθεί από την τριχοφυΐα για τουλάχιστον 3 μήνες*. Για να μεγεθύνετε αυτήν την εικόνα, επιλέξτε την στη συλλογή εικόνων στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Κατάλληλη για πολλούς τύπους τρίχας και δέρματος Η συσκευή Philips Lumea Prestige λειτουργεί αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων τριχοφυΐας και δέρματος. Προσφέρει αποτελέσματα σε φυσικό σκούρο ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα τρίχας και σε αποχρώσεις επιδερμίδας από πολύ λευκή έως σκούρα καστανή. Όπως και με τις άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην αποτρίχωση IPL, η συσκευή Philips Lumea δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρίχες με λευκό/γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλη για πολύ σκούρες επιδερμίδες. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αντίθεση των χρωστικών μεταξύ του χρώματος της τρίχας και της απόχρωσης της επιδερμίδας.

2. VERSION Retinol AHA Anti-Age Cream Retard 50ml


Λευκαντική Θεραπεία Βαθιάς Δράσης για Επανόρθωση & Αναδόμηση

3. Κάθισμα με Κρουστικό Μασάζ & υπέρυθρο φως Medisana MC 818


Medisana MC 818 Κάθισμα με Κρουστικό Μασάζ με καινοτόμο κρουστικό μασάζ για όλη την πλάτη και 3 επίπεδα έντασης!

4. MEDISANA BW315


Πιεσόμετρο καρπού BW-315 της Medisana

5. PANASONIC ES-LT2N-S803

6. PHILIPS BG7025/15


Ξυριστική Μηχανή BG7025/15 της Philips

7. Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα 50ml

8. Tigi - Tigi Bed Head Resurrection Conditioner 200ml


Περιέχει Nano Complex με τεχνολογία micro-shield. Η απόλυτη αποκατάσταση για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σε τρία στάδια.

9. BRAUN Silk-expert Pro 3 IPL


Ασφαλής, αποτελεσματική και μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας. 300.000 λάμψεις: Διάρκεια ζωής έως και 15χρόνια για αποτρίχωση σε όλο το σώμα Κλινικά ελεγμένη για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση στο σπίτι Έξυπνη Τεχνολογία SensoAdapt™ - Ανιχνεύει διαρκώς τον τόνο του δέρματος και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση του φωτός (3 επίπεδα έντασης) Γρήγορες θεραπείες φωτόλυσης - περιποίηση και των δύο ποδιών σε 9λεπτά 2 Λειτουργίες - Προσαρμοσμένη περιποίηση: Κανονική και απαλή ρύθμιση Αδιάκοπη λειτουργία: Συνεχής λειτουργία για μέγιστη απόδοση Λειτουργία ολίσθησης Για γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση με φωτόλυση: περισσότερες λάμψεις και ακριβέστερη ανίχνευση της επιδερμίδας Κλινικά ελεγμένη για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία

10. MEDISANA Ecomed - (23400)


Θερμόμετρο υπερύθρων Ecomed - (23400) της Medisana Με το νέο θερμόμετρο υπέρυθρων Ecomed χωρίς επαφή από την Medisana μπορείτε να μετράτε με ασφάλεια + ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση (περίπου 3 cm). Η μέτρηση γίνεται πάνω από τα φρύδια στο τμήμα μεταξύ μετώπου και κροτάφων. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε π.χ. να μετράτε τη θερμοκρασία του μωρού χωρίς να το ξυπνάτε.Εκτός από την μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος το θερμόμετρο υπερύθρων μπορεί να χρησιμοποιείται για τη μέτρηση θερμοκρασίας αντικειμένων (π.χ. περιβάλλον, υγρά, επιφάνειες). Μια μέτρηση με αυτή τη λειτουργία είναι δυνατή σε μια περιοχή από 0 έως 100º C. Μεγάλη φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη LCD και ηχητική ένδειξη ανάλογα με το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που η μετρηθείσα θερμοκρασία του σώματος κυμαίνεται κάτω από 38.0º C, εμφανίζεται ένα χαμογελαστό πρόσωπο και εκπέμπεται ένας σύντομος ήχος. Εάν είναι ίδια ή υψηλότερη των 38.0º C, εμφανίζεται ένα λυπημένο πρόσωπο, ενώ εκπέμπονται τρεις σύντομοι ήχοι και εμφανίζεται ένα εσωτερικό κόκκινο φως, ώστε να επισημάνει στον ασθενή το ενδεχόμενο πυρετού. Έχετε την δυνατότητα να μετρήσετε τη θερμοκρασία είτε σε βαθμούς Κελσίου (º C) είτε σε βαθμούς Φαρενάιτ (º F). Έξυπνη λειτουργία νύχτας – απενεργοποιούνται όλοι οι ήχοι και έτσι αποφεύγεται τον περιττό θόρυβο. Χαρακτηριστικά - Ακριβής μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος χωρίς επαφή  - Επιπλέον λειτουργία: μέτρηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος,υγρών και επιφανειών -  Oπτική ειδοποίηση πυρετού -  Mέτρηση σε λίγα δευτερόλεπτα -  Μεγάλη, φωτεινή LCD οθόνη -  Aυτόματη αποθήκευση των 30 τελευταίων μετρήσεων - Αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 30’’ - Μετατροπή από °C to °F - Με θήκη αποθήκευσηςΜια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!