Αποκλειστικά: Η Βασιλική Αγιαννοπούλου πριν τους αγώνες στο Ναύπλιο

Pluralism / Μαρ 23, 2018
 

Αποκλειστική συνέντευξη στον Αλέξανδρο Ρούτα
 
Η Βασιλική Αγιαννοπούλου  δίνει αποκλειστικά στο Pluralism.gr και στον Αλέξανδρο Ρούτα   την τελευταία της συνέντευξη πριν τους Αγώνες Παγκόσμιου Επιπέδου. Η γνωστή bodybuilder ετοιμάζεται για τον αγώνα «Ifbb president santojna Cup Nafplio elite show». Λίγο πριν ανεβεί στην σκηνή μας εξομολογείται τα συναισθήματα της. Διαβάστε της συνέντευξη: 
 
-Πώς νιώθεις που έφτασε επιτέλους η ημέρα των αγώνων; 
 
Χαρά, μεγάλο άγχος, ανυπομονησία, όπως καταλαβαίνεις είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Τέσσερις μήνες σκληρής δουλειάς, πείνας, στερήσεων κούρασης έφτασαν στο τέλος τους. Τώρα είναι ώρα να δείξουμε τη δουλειά που κάνανε. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται με λέξεις! 
 
-Ποια είναι η τελευταία κίνηση που θα κανείς πριν ανέβεις στην σκηνή; 
 
Το Σταυρό μου, μια βαθιά ανάσα, λίγα δευτερόλεπτα για μένα! Αδειάζεις το μυαλό, χαμογελάς και πάμε. It's show time baby now it's u and the lights!
 
-Πιστεύεις ότι είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για την νίκη;
 
Όλοι οι αθλητές ό,τι άθλημα κι αν κάνουν, δεν προπονούνται για να χάσουν! Κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο! Κάνεις προετοιμασία, ακολουθείς πίστα τις οδηγίες του προπονητή σου και πιστεύεις πάντα για το καλύτερο!
 
-Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις τελειώσουν οι αγώνες;
 
Δεν θέλει και ερώτημα! Με περιμένει γεμιστό τσουρέκι με κάστανο και λευκή σοκολάτα! Πορτοκαλοπιτα! Να συνεχίσω και με τα αλμυρά ; Χαχα Άσε καλύτερα!
 
Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!