Φωτιά ανάμεσα σε Ραφήνα και Αρτέμιδα: Πληροφορίες για 3 τραυματίες - Νέες εικόνες - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη - www.enikos.gr

Pluralism / Σεπ 10, 2020 - Πηγή: enikos
Viral: (Video): "Αλήθειες με τη Ζήνα" - 4.6.2020

Φωτιά ανάμεσα σε Ραφήνα και Αρτέμιδα: Πληροφορίες για 3 τραυματίες - Νέες εικόνες - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

15:57 15:57

Κοινωνία

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, ανάμεσα σε Ραφήνα και Αρτέμιδα με τις πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν πως υπάρχουν και τρεις τραυματίες, όπως αναφέρθηκε στο μεσημεριανό δελτίο του Star.

Από βίντεο αναγνώστη του enikos.gr, φαίνονται τα ελικόπτερα τύπου Ericsson της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να πραγματοποιούν συνεχόμενες ρίψεις νερού για να περιοριστεί η έκταση της φωτιάς.

Δείτε το βίντεο του αναγνώστη του enikos.gr από τη Ραφήνα:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!