Τρία επιχειρήματα για να μην ξαναβγείς τις μέρες των γιορτών. Έξω VS Μέσα

Pluralism / Δεκ 25, 2016

Τα Χριστούγεννα & η Πρωτοχρονιά είναι οι γιορτές του χρόνου που περιμένουμε με ανυπομονησία, ωστόσο ας εξετάσουμε το εξής θέμα:

Είναι προτιμότερο κάποιος να βγαίνει ή να μένει μέσα την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; 

1ο : Σε οποιοσδήποτε μέρος και να πας γίνεται ο κακός χαμός, τι εννοώ; Δεν μπορείς να διασκεδάσεις, γιατί ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον με αποτέλεσμα αντί να χαρείς τις μέρες να νευριάζεις. Φωτεινή εξαίρεση,αν κλείσεις σε κάποιο μαγαζί τραπέζι ..και αν.

VS

Η επίσκεψη σε ένα φιλικό/ οικογενειακό σπίτι θα είναι ιδανική, καθώς θα μπορέσεις και να συζητήσεις και να είσαι άνετος και να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις είτε ακούγοντας μουσική, είτε κάνοντας ό,τι τραβάει η όρεξη σας.

2ο: Ok δεν είμαστε Ρωσία, αλλά σίγουρα Δεκέμβρη μήνα κάνει πολύ κρύο! Θα πας έξω, στο κρύο κρυώνεις, φορώντας τα καλά σου, περιμένοντας στην ουρά για να στριμωχτείς στο κλαμπάκι ..Οκκ Καλά Χριστούγεννα.

VS

Μένεις στο σπιτάκι σου ή σε φιλικό σπίτι απολαμβάνεις την ζεστασιά και το καλό φαγητό με  τα καλά σου ρούχα ή μη και χαλαρώνεις άνετος .

3ο: Είναι γιορτές πρέπει να βγούμε οπωσδήποτε έξω, έξω πάνε όλοι..τέτοιες μέρες δεν μένει κανείς μέσα, έξω διασκεδάσεις.

VS

Γιατί, πρέπει να βγω ντε και καλά στις γιορτές και 27 Δεκέμβρη, δεν είναι καλή ημερομηνία για να βγω και να διασκεδάσω; Γιατί ο μοναδικός τρόπος να διασκεδάσεις είναι έξω;

Τα Συμπεράσματα δικά σας!

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!