Το zougla.gr σε ρυθμούς… Euro! - Zougla

Pluralism / Ιουν 01, 2021 - Πηγή: zougla

Το zougla.gr σε ρυθμούς… Euro!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 18:35

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να κλέψει την παράσταση συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου. Με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχεται διατηρώντας το λογότυπο «Euro 2020» παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται το 2021.  

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στη διοργάνωση που κατέκτησε το 2004, όμως η γιορτή θα συγκεντρώσει τα φώτα προσφέροντας μεγάλες στιγμές και έντονες συγκινήσεις.

Το zougla.gr όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση έτσι και φέτος ετοιμάζεται να προσφέρει στο αναγνωστικό του κοινό την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2020 αναπτύσσοντας την ειδησεογραφία και την θεματολογία για όλα τα τεκταινόμενα αθλητικά και μη που αφορούν το Euro 2020. Η Ευρώπη από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου θα φορέσει τα γιορτινά της με 11 διαφορετικές πόλεις από 11 διαφορετικές χώρες να φιλοξενούν τους 51 αγώνες από τους 6 ομίλους μέχρι και τον τελικό.

Η νέα κατηγορία από την κεντρική σελίδα

Η νέα κατηγορία του zougla.gr «Euro 2020» θα χωριστεί σε πέντε υποκατηγορίες με στόχο να καλυφθούν όλες οι πτυχές της γιορτής του ποδοσφαίρου. Οι υποκατηγορίες είναι οι εξής: «Αγωνιστικά Νέα», «Επικαιρότητα», «Lifestyle», «Πάμε Στοίχημα» και «Το πανόραμα του Euro».

-Η κατηγορία «Αγωνιστικά Νέα» θα φιλοξενεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δηλώσεις, αγώνες και παραλειπόμενα θα προσφέρουν σφαιρική ενημέρωση πριν, αλλά και μετά τη σέντρα.

-Επειδή το ποδόσφαιρο συνδέεται άμεσα με τα πολιτικά και τα κοινωνικά ζητήματα η κατηγορία «Επικαιρότητα» θα καταγράφει όλες τις ειδήσεις σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, διαμαρτυρίες, πορείες διαδήλωσης, επεισόδια, αλλά και η καθημερινότητα στα δρώμενα της χώρας με κέντρο την πανδημία του κορωνοϊού θα συγκαταλέγονται στην υποκατηγορία.

-Η κατηγορία «Lifestyle» θα φιλοξενεί την λαμπερή πλευρά του Euro, αλλά και τα ευτράπελα του τουρνουά. Οι wags που θα μετατρέψουν τις κερκίδες σε πασαρέλα, η δράση της showbiz που θα έχει άρωμα… ποδοσφαίρου, αλλά και τα διάφορα ζώα-γκουρού που θα προβλέπουν τα σκορ των αγώνων θα έρχονται στις οθόνες των αναγνωστών με ένα click.

-Στο «Προβλέψεις - Στοίχημα» θα αναρτώνται οι προβλέψεις από την στοιχηματική ομάδα του zougla.gr, ενώ θα παρουσιάζονται ορισμένα στοιχήματα από το Κουπόνι. Στόχος είναι ο δρόμος για το ταμείο και η παρακολούθηση της διοργάνωσης από μία διαφορετική οπτική.

-Στην κατηγορία «Το πανόραμα του Euro» βασικό ρόλο θα έχει ολόκληρο το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μετατρέπονται σε αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ θα περιλαμβάνονται ακόμα οι βαθμολογίες των ομίλων.

Παράλληλα, θα υπάρχουν ενημερωτικά κείμενα για τα ρόστερ των ομάδων, τα στάδια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και χρηστικές πληροφορίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συνολικά η νέα κατηγορία πρόκειται να προσεγγίσει το Euro 2020 από όλα τα επίπεδα προσελκύοντας το ενδιαφέρον και του πλέον απαιτητικού αναγνώστη. Η μπάλα πλησιάζει τη σέντρα και το zougla.gr είναι έτοιμο να την ακολουθήσει στο ταξίδι στα γήπεδα της Ευρώπης.  

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 18:35

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!