Είναι ένα ερώτημα που κυριαρχεί κάθε φορά που πλησιάζει Πάσχα.

Το πρώτο και βασικό που πρέπει να προσέξουμε είναι αρχικά το μέρος που βρισκόμαστε, καθώς οι συνδυασμοί που θα επιλέξουμε αναμφίβολα σχετίζονται με το μέρος που βρισκόμαστε.

Εξάλλου, το μυστικό μίας καλής εμφάνισης είναι απλό: να μπορούμε να ντυθούμε κομψά, ανάλογα με την περίσταση και την περιοχή που βρισκόμαστε.

Είναι σημαντικό επίσης να εξετάσουμε και το εξής: το μέρος που βρισκόμαστε και την περίσταση, καθώς, ακόμα και αν μετά έχουμε κανονίσει κάποια έξοδο, καλό είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές στην εκκλησία, ενώ μπορούμε μετά να τις ενσωματώσουμε στο ντύσιμό μας.

Αν επιλέξουμε να μείνουμε στην πόλη μας ή να επισκεφτούμε κάποια πόλη, τότε ιδανικά ένα κοστούμι θα αναδείξει το στιλ μας. Μπορούμε να το σετάρουμε με γόβες  και κομψά αλλά διακριτικά κοσμήματα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.

Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BozG
 
http://mikk.ro/BozH
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJq
 
Αν θέλουμε να φορέσουμε φόρεμα, τα midi είναι ιδανικά, ειδικά σε παστέλ τόνους, που απογειώνονται αυτή την εποχή.
Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJu

 

Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJv

 

 

Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJw

 

Ιδανική επιλογή επίσης αποτελούν και οι Midi Φούστες με ένα ωραίο top ή πουκάμισο και πανωφόρι. Αποφεύγουμε εννοείται τα ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα πέδιλα δεν ενδείκνυνται για την περίσταση. Αν είναι να βγούμε μετά, μπορούμε να τα έχουμε σε μία τσάντα στο αυτοκίνητο και να τα αλλάξουμε κατόπιν.

Πάσχα στο χωριό, άρα Πάσχα στην Φύση, άρα Πάσχα στην ομορφιά και ξεχνάμε τις συνήθειες της πόλης. Έτσι, αν θέλετε να φορέσετε φόρεμα επιλέγετε ένα maxi με πλατφόρμες, όχι ιδιαίτερα ψηλές, και μακρύ  ή στενό και κοντό πανωφόρι, ή ένα Midi με πανωφόρι που φτάνει στο ίδιο μήκος.

Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJx

 

 

Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJz

 

 

Τι φοράμε την Ανάσταση
Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJ0

 

 

Τι φοράμε την Ανάσταση

Κλικ εδώ: http://mikk.ro/BpJ1

 

Πηγή: https://www.glafkisdolcevita.com/blog/gr/categories/clothing/ti-forame-tin-anastasi