Τα ζώδια σήμερα 31/12/2019

Pluralism / Δεκ 31, 2019 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

31 Δεκεμβρίου 2019 07:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κέφια έχουν τα άστρα; Πώς θα είναι η τελευταία ημέρα του έτους για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε να μη πέσετε θύμα των καταστάσεων που εσείς δημιουργείτε. Ελέγξτε τα αισθήματά σας και προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια διαφορετική οπτική. Περιορίστε ζήλιες και εντάσεις που κυριαρχούν στον συναισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ευνοεί τα οικονομικά. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση, θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και διαλλακτικότητα, καθώς τα περιθώρια ελιγμών σας είναι περιορισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το σύντροφό σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

ΛΕΩΝ

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας. Στα επαγγελματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση, το πείσμα και η αρνητικότητά σας θα δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις, που θα καταλήξουν σε ρίξεις με το σύντροφο σας. Οι αψυχολόγητες ενέργειές σας μπορούν να ανάψουν το φιτίλι που θα προκαλέσει έκρηξη…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε σήμερα πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συχνά διαφωνείτε, θα έχετε αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία, όμως, δε θα σας λείπει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με αναστολές και ανασφάλειες στα συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαλαρώστε σήμερα, γιατί όλα βαίνουν καλώς. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί σε μοιραία σχέση! Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν που σας βαραίνουν. Ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει ο κύκλος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία και υπάρχει η πιθανότητα για προστριβές και εντάσεις. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!