Τα ζώδια σήμερα 31/01/2020

Pluralism / Ιαν 31, 2020 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιο, σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Προσοχή στη διατροφή σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάντε την επανάσταση σας, αποφεύγοντας λογομαχίες. Τα άστρα απαιτούν προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με ένταση και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

ΛΕΩΝ

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

ΖΥΓΟΣ

Η φαντασία και η διαίσθησή σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ, η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή, όμως, στα πισωγυρίσματα…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξτε το βάρος της προσπάθειάς σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή, όμως, στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως, που σας προκαλούν άγχος. Καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και θέματα χρεών θα σας πιέσουν αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πεσμένη ψυχολογία σας ανακάμπτει και πάλι, με τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας να μην σας πιέζουν, τουλάχιστον για την σημερινή μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελ;oς σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!