Τα ζώδια σήμερα 29/07/2020

Pluralism / Ιουλ 29, 2020 - Πηγή: ethnos
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου: Τοξότες, δουλέψτε πάνω στους στόχους σας

Newsroom

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε με δυναμισμό όλα αυτά που νιώθετε και σκέφτεστε

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο, σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Δία, και όλοι αυτοί σε δύσκολα τετράγωνα με τον Αρη από τον Κριό δυσκολεύουν τις κινήσεις – και τη ζωή μπορώ να πω των ατόμων της παρορμητικής ομάδας, δηλαδή των Κριών, των Ζυγών, των Αιγόκερων και των Καρκίνων. Απαιτούνται υπομονή, παρατηρητικότητα, προσοχή και ψυχραιμία, προστατεύοντας παράλληλα και την υγεία. Η μεγάλη πίεση θα καταλαγιάσει λίγο από τις 6 Αυγούστου και μετά που ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες  αστρολογικές προβλέψεις  για όλα τα  ζώδια  από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Κριέ, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με πνευματικά αντικείμενα που ανοίγουν ορίζοντες σε φιλοσοφικό επίπεδο. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ευχάριστο βράδυ μαζί τους.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για εξορμήσεις στην ύπαιθρο που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να απογειώσουν την αισιοδοξία και να ενισχύσουν την ανάγκη σου να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις. Το μυαλό σου είναι στη διασκέδαση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου ή το ταίρι σου λόγω της αναστάτωσης που υπάρχει.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία και την ζήλια να κυριαρχήσουν στη σχέση σου καθώς είναι πιθανό να οδηγήσουν οι συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονο καρδιοχτύπι μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που έρχεται για να σε ωθήσει σε νέες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις συναλλαγές και να προχωρήσεις σε συμφωνίες με τράπεζες ή ασφαλιστικούς φορείς. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και να ακούσεις την διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς παίζει αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός σε ανάγκες που έχεις στην προσωπική σου ζωή καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις που δεν της εξέφρασες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη διάθεση για φλερτ θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αρκεί να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις και θα καλύψουν τις προσωπικές σου ανάγκες. Η δεκτικότητα και η κατανόηση που δείχνεις θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν το προσκύνημα και να είναι άκρως ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Οφείλεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου άσκηση ή να ανανεώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επιπλέον ενέργεια.

Αισθηματικά

Απέφυγε την γκρίνια και την επιθετική διάθεση που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα βρεθεί σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες για να δεις την ουσία σε πιθανή νέα σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα σου είναι δεδομένη καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε όλα αυτά που έχεις αναλάβει στη δουλειά. Όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επικριτικές διαθέσεις με τα πρόσωπα που υπάρχουν στο συναδελφικό περίγυρο, κάτι που θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό σου.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με την δημιουργία και τα παιδιά. Η γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζει θα αποτελέσει μαγνήτη για νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου και να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις βαθύτερα συναισθήματα για το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την γοητεία που εκπέμπεις και την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν μπορούν να σε βοηθήσουν για να πετύχεις τους επαγγελματικούς τους στόχους. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από εγωκεντρικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείσαι.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζονται λύση. Η έντονη κυκλοθυμία και ο συναισθηματισμός μπορεί να μην αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αυτό να έχει κόστος σε αποφάσεις που θα πάρεις.

Αισθηματικά

Μπορείς να διαμορφώσεις ένα ιδανικό σκηνικό όπου ο ρομαντισμός θα πρωταγωνιστήσει και θα οδηγήσει σε στιγμές για δύο που είναι πολύτιμες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που βιώνεις δεν αφήνουν περιθώρια για να βρεθείς σε μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο πού κινείσαι καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροι σου λόγω διαφωνιών που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Απολαμβάνεις την παρέα τους και τις συμβουλές τους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πολλές είναι οι προτάσεις που είναι πιθανό να δεχτείς για διασκέδαση και εξόδους.

Αισθηματικά

Έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αντιλαμβάνεται πού βρίσκεσαι και τι πραγματικά θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ανάγκη για έντονο φλερτ μπορεί να φέρει στο πλευρό σου πολλές νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν σε παράλληλα παιχνίδια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να εκθέσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα τα επιχειρήματά σου σε πιθανές εμπορικές συμφωνίες ή θέματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσεις τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς με την γρήγορη αντίληψη και την αμεσότητα που δείχνεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με δικά σου πρόσωπα, όμως φρόντισε να μην ξεφύγεις σε επίπεδο εξόδων γιατί οι σπατάλες είναι πιθανές.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και το πάθος μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου που θα σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να διαπραγματευτείς με αυστηρό και απόλυτο τρόπο οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα όμως θα πρέπει να δείξει σύνεση σε πιθανά έξοδα και αγορές που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να δημιουργήσεις προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις με δυναμισμό όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Δεν αποκλείεται να γίνεις πιο έντονα υποκειμενικός και εγωκεντρικός ενοχλώντας τους γύρω σου για αυτό φρόντισε να το περιορίσεις όσο περισσότερο γίνεται.

Αισθηματικά

Καλά θα κάνεις να δώσεις στο ταίρι σου την ευκαιρία να εκφράσει και τις δικές του ανάγκες φροντίζοντας έτσι να υπάρξει ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα μαγνητίζουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν για να έχουν ένα ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σημαντικά σε συνεργασίες και επαγγελματικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο βέβαια να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και διάθεση ισορροπίας για να συμφωνήσεις με τα πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα. Απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία. Ασχολήσου με την τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την ισορροπία που χρειάζεται.

Αισθηματικά

Μπορείς να δείξεις στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματα που έχεις όμως δεν αποκλείεται οι αυταπάτες να οδηγήσουν σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει για να τονίσει την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις που θα έχουν κόστος. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό σε έχεις αναλάβει ιδιαίτερα σε υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφράζεις τις απόψεις σου όμως θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός σε πιθανές διαφωνίες ή ενστάσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικά

Οι κοινές δράσεις με το ταίρι σου θα σας φέρουν πιο κοντά καθώς θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα, κάτι που θα απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα αιφνιδιάζοντας με τα συναισθήματά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Λειτουργείς σε ομαδικό πνεύμα καθώς θέλει να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς σε ένα κοινό σκοπό. Αυτό είναι κάτι που θα αναγνωριστεί στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσπάθησε μόνο να μην συγκρούεσαι με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αλαζονικός.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται συνεχώς. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Αισθηματικά

Μην παραμελείς το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς αυτό θα έχει κόστος στη θέση σου, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο που του αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απολυτότητα και η ακαμψία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!