Τα ζώδια σήμερα 27/10/2019

Pluralism / Οκτ 27, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 27 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 27/10

Ζώδια 27 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 27/10

Δημοσιεύθηκε: 27.10.2019 | 07:35

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η νέα Σελήνη απόψε το βράδυ φαίνεται να σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γι’ αυτό φρόντισε να βρεθείς μαζί τους με την ευκαιρία του τριημέρου και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους. Απαλλάξου απ’ τις ενοχές, οργάνωσε ένα ταξιδάκι ή μια απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε πίσω σου τα όσα σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό και η τύχη είναι ισχυροί σύμμαχοι για τη συναισθηματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους βοηθήσεις και να τους συμπαρασταθείς όμως όταν ανακαλύπτεις πως η προσφορά σου δεν εκτιμάται, τους γυρίζεις επιδεικτικά την πλάτη. Η νέα Σελήνη απόψε μπορεί να φέρει μια έκρηξη ενέργειας ή και κίνητρα προς την κατεύθυνση των στενών σχέσεων ή και συνεργασιών. Έκφρασε με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στο σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να έχει έναν απ’ τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές προτάσεις για να ακολουθήσεις και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια στον καναπέ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά το βράδυ, φέρνει τις δυνατότητες για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της διατροφής, της φυσικής κατάστασης και των καθημερινών σου συνηθειών. Το μυαλό σου φαίνεται να βρίσκεται σε μια σύγχυση ανάμεσα στα θέλω, τα μπορώ και τα πρέπει. Σταμάτα να βασανίζεσαι με σκέψεις και φρόντισε να ξεκουραστείς. Μη γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολέμησε τις προσωπικές σου ανασφάλειες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη φωνή. Εσύ που είσαι μόνη, μη σκαλίζεις το παρελθόν και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ότι έγινε έγινε και πίστεψέ με για καλό σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!