Τα ζώδια σήμερα 26/05/2019

Pluralism / Μάιος 26, 2019 - Πηγή: pagenews

Ζώδια προβλέψεις: Eρωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για Κυριακή (26/5)

Ζώδια προβλέψεις: Τι αναφέρει η ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για σήμερα Κυριακή (26/5).

Pagenews Team

26 Μαΐου 2019, 05:28

Ζώδια προβλέψεις : Τι αναφέρει η ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για σήμερα Κυριακή (26/5).  Κριός:Εδώ και μήνες υπάρχει μια μόνιμη κόντρα με τον σύντροφο σας, που όμως δεν σας έχει οδηγήσει κάπου καλά. Αυτό μέσα στον Μάιο, θα πρέπει να λυθεί μόνιμα.

Ταύρος: Είστε λίγο μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει στον ερωτικό σας δεσμό, και πιθανόν και να χρειάζεται τώρα, να μπείτε σε μια λογική λύσεων. Δίδυμοι: Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο και ειδικά με άτομα, που ξέρετε ότι όσες ευκαιρίες και να δώσετε θα μείνουν σίγουρα στάσιμα χωρίς εξέλιξη τελικά.

Καρκίνος: Υπάρχουν κάποια θέματα που ενοχλούν πλέον τον σύντροφο σας, και μάλλον θα χρειαστεί να συναντηθείτε αυτές τις ημέρες για να τα πείτε πιο αναλυτικά. Λέων: Το ταίρι σας, έχει σημειώσει όλα αυτά που του έχετε τάξει, και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα σας ζητήσει και να τα υλοποιήσετε αποδεικνύοντας έτσι τα αισθήματα σας.

Ζώδια προβλέψεις: Eρωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για Κυριακή (26/5)

Παρθένος: Δεν θυμάστε πραγματικά πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσασταν καλά με τον άνθρωπο σας, και που συζητήσατε σαν ευτυχισμένο ζευγάρι. Τώρα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Ζυγός: Αυτά που ξέρετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε θα αλλάξουν, και μόνο προς το καλύτερο. Η ζωή σας αλλάζει και τώρα το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι εκπλήξεις.

Σκορπιός: Το τελευταίο που είχατε μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια επανασύνδεση. Τώρα πριν να φύγει ο Μάιος, κάποια είδηση θα σας ταράξει σίγουρα. Τοξότης: Υπάρχουν θέματα που σας κάνουν και αισθάνεστε άσχημα, ακόμη και τώρα που έχει περάσει ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας μαζί.

Αιγόκερως: Οι χιλιομετρικές αποστάσεις, δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που αγαπιούνται. Τώρα χρειάζεται και από την δική σας την μεριά να μιλήσετε και να βρείτε τις λύσεις.

Υδροχόος: Οι δικοί σας άνθρωποι, ίσως και να μην είναι και τόσο θετικοί για την ερωτική σχέση που έχετε. Μην σας επηρεάζει όμως αυτό, καθώς όλα σιγά – σιγά θα ηρεμήσουν.

Ιχθείς: Πολλά τα καλέσματα και οι ερωτικές προτάσεις που έρχονται από τον πρώην σας, που θέλει να σας κατακτήσει και αυτήν την φορά υπό νέους όρους.

Ετικέτες: 

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!