Τα ζώδια σήμερα 25/06/2021

Pluralism / Ιουν 25, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με την Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σε ενδιαφέρει περισσότερο η προστασία της φήμης και των ευθυνών σου. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα δείχνει κάποια έλλειψη σαφήνειας.

Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις καταστάσεις να ρέουν με φυσικό τρόπο και να μην τις πιέζεις, έτσι ώστε να μπορείς να παρατηρείς και να καθορίζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Βάλε φρένο στην καχυποψία σου και μην αδικείς τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε μια επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Ίσως αισθανθείς μια έλλειψη κατεύθυνσης προσωρινά με τη στάση του Ποσειδώνα και την προετοιμασία του για μια ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει ως τις 1/12. Μπορεί να αμφισβητήσεις μια φιλία ή θέλεις μια πιο ειδυλλιακή κοινωνική ζωή.

Σήμερα σε διακατέχει μια αναποφασιστικότητα ή οποία θα αποδειχθεί για καλό σου. Απόλαυσε τις στιγμές με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να αποφορτιστείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Δίδυμοι: Θα μπορούσες να νιώσεις μια έλλειψη στόχων ή πίστης στον εαυτό σου με τη στάση του Ποσειδώνα και την προετοιμασία του για την ανάδρομη πορεία του. Στόχευσε στο να παρατηρείς περισσότερο και να κάνεις μικρές προσαρμογές από το να οδηγηθείς σε τολμηρές κινήσεις.

Μια μικρή ένταση με τον ερωτικό σύντροφο σου προτίμησε να τη διαχειριστείς με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνη, αρνητικά συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν σου ρίχνουν τη διάθεση.

Καρκίνος: Με τον Ποσειδώνα να προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση την οποία αν τη χρησιμοποιήσεις ως μαθησιακή εμπειρία μπορεί να σε οδηγήσει σε καλύτερη θέση.

Ασυνήθιστα συναισθήματα και επιθυμίες σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε αναποφασιστικότητα, για αυτό προτίμησε να παρατηρήσεις από το να δράσεις. Άκουσε σήμερα προσεκτικά αυτά που έχει να σου πει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!