Τα ζώδια σήμερα 25/04/2021

Pluralism / Απρ 25, 2021 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου

00:01

Copy and paste this HTML code into your webpage to embed.

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; 

Από τις 27/04/21 έως και τις 06/10/2021 ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση, κάτι που θα επηρεάσει σίγουρα το σύνολο των ζωδίων, των δράσεων και των έργων αυτών. Ριζικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο, που θα δώσουν τυχερά και μόνιμα αποτελέσματα σε αυτούς που τα έχουν αποζητήσει αλλά και εργαστεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

 ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04

Υπομονή και εγκράτεια

Ολη η αστρολογική τύχη και εύνοια είναι υπέρ σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας ανοίξει τους δρόμους για να πάτε και πάλι στην αγκαλιά του ατόμου που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04 –   20/05

Θετική σκέψη και δράση

Μην αφήσετε τον εαυτό σας, αυτό το καλό χρονικό διάστημα, να πάει πίσω σε σκέψεις για το παρελθόν και να κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες πιθανόν να σας εκθέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05 –   21/06

Αλλαγές

Δεν υπάρχει πραγματικά κάποιος λόγος να είστε με μια μόνιμη ανασφάλεια για αυτήν την ερωτική σχέση που διατηρείτε. Διώξτε τα φαντάσματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06 –  22/07

Προτάσεις δέσμευσης

Αυτή η μεγάλη σας προσωπική προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα και το άτομο που αγαπάτε θα έρθει και πάλι μέσα στη σχέση και θα συνεχίσετε από εκεί που είχατε σταματήσει.

ΛΕΩΝ   23/07  –  22/08

Συναισθηματικές εξομολογήσεις

Ο καιρός αυτός σάς βρίσκει ανάμεσα σε πολλές επιλογές και πιο πολύ αυτή η διαδικασία σάς φτιάχνει τη διάθεση. Νέοι άνθρωποι, που θέλουν να κερδίσουν την καρδιά σας, σας τάζουν γη και ουρανό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08 –  22/09

Αποδέσμευση από το παρελθόν

Εσείς από αλλού το περιμένετε και από αλλού θα σας έρθει. Το μυαλό σας είναι σε μια παρούσα φρέσκια γνωριμία που σας έχει ενθουσιάσει και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας ψάξει μια παλιά σας αγάπη.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Ανασφάλεια

Εσείς είστε μέσα σε μια ανασφάλεια και αβεβαιότητα στην ερωτική σας ζωή, που θα σας κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Επιτυχίες

Πολλά τα περίεργα και τα μυστικά που θέλει να σας αποκαλύψει ο άνθρωπός σας και έχουν να κάνουν με το πρόσφατο παρελθόν του. Μην ανησυχείτε, είναι ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επανασυνδέσεις

Εχετε αφιερώσει χρόνο, ενέργεια, αισθήματα, ακόμη και χρήμα σε έναν άνθρωπο, που ακόμη δεν έχει προσφέρει σε εσάς κάτι ουσιαστικό. Εσείς ξέρετε την αλήθεια και τι τελικά συμβαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Δεδομένα

Φορέστε γυαλιά ηλίου. Ολα τα αστρολογικά δεδομένα σάς κοιτούν και σας δίνουν τις καλύτερες και τις ευνοϊκότερες όψεις τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα

Μπορεί αυτήν την εποχή να έχετε μείνει εκτός του αισθηματικού μαραθωνίου, αλλά είστε γεμάτοι και χορτάτοι από όλα αυτά που έχετε ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Επιλογές

Εσείς είστε ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά δεν δείχνετε να είστε αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε κάτι άμεσα.

Διαβάστε εδώ όλες τα νέα για τα ζώδια 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!