Τα ζώδια σήμερα 24/08/2019

Pluralism / Αυγ 24, 2019 - Πηγή: ipop

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2019)

Τελευταία ενημέρωση: 24 Αυγ - 09:05

Δημοσιεύτηκε στις: 24 Αυγ - 08:00

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα  στη ζωή σου ; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2019):

Κριός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 6o Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσουν να παθιαστείτε με την δουλειά σας, μιας και οι νέες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Ενώ δεν αποκλείεται  να παρασυρθείτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι με ένα συνάδελφο σας.

Ταύρος

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη με τον αιώνιο εραστή της Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5o Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς στο παιχνίδι του έρωτα, ενώ είναι πιθανό να πέσετε και στα δίχτυα ενός κεραυνοβόλου έρωτα ο οποίος θα σας συναρπάσει και θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι απλά να τον απολαύσετε.

Δίδυμοι

Με χαρά και ενθουσιασμό, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την σημερινή ημέρα εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4o Ηλιακό σας οίκο, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τα οικεία σας πρόσωπα και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά, ενώ η ιδέα να προχωρήσετε σε μικρές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας θα σας ενθουσιάσει.

Καρκίνος

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κάνει ιδιαίτερα εκφραστικό το λόγο σας. Ενώ σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει την προσοχή σας και θα ζήσετε μια σύντομη αλλά έντονη ερωτική περιπέτεια.

Λέων

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με αποφασιστικότητα, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό για τα μάτια μιας νέα κατάκτησης να παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

Παρθένος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πέσουν σήμερα δικαιωματικά σε εσάς τους Παρθένους . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο σας, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για εσάς τους Παρθένους, αφού θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη την λογική και να παρασυρθείτε στη δίνη ενός κεραυνοβόλου έρωτα τον οποίο θα ζήσετε με πάθος. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη φορά θα αναλάβετε εσείς το ρόλο του κυνηγού χωρίς να σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γύρω σας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα συναρπαστικό αλλά ταυτόχρονα παράνομο έρωτα.

Σκορπιός

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς  οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να υποστηρίξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με πάθος στους φίλους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε το ερωτικό σας ταίρι σε μια φιλική ή κοινωνική εκδήλωση.

Τοξότης

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν τόσο  οι επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και η επαγγελματική σας εξέλιξη.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο  ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε ριζικά, και χωρίς δεύτερες σκέψεις, την δημόσια εικόνα σας.

Αιγόκερως

Με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Αιγόκεροι.  Βέβαια, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη στο φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με πάθος, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ονειρεύονται το ακαδημαϊκό τους μέλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα αναθερμάνουν τον έρωτα με τον / την σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν μια έντονη ερωτική περιπέτεια σε ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη  στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία έχετε κοπιάσει αρκετά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε το πάθος να επιστρέφει στην ερωτική σας ζωή και η ερωτική σας διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη.

Ιχθείς

Στο μυαλό σας σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, κυριαρχεί η λέξη σχέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας, ενώ μια νέα γνωριμία έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μια σημαντική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή με τον / την σύντροφο σας, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε, πάνω στον  ενθουσιασμό σας την απόφαση, να προχωρήσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο  oroskopos.tv

Photo of the day

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!