Τα ζώδια σήμερα 24/01/2021

Pluralism / Ιαν 24, 2021 - Πηγή: eleftherostypos

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου

00:03

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε λίγες ημέρες ο Ηλιος θα συναντήσει μέσα στον αέρινο οίκο του Υδροχόου τον Κρόνο, τον Δία και την Αφροδίτη. Μια συνύπαρξη τεσσάρων πλανητών, που θα αλλάξουν πολλά στη ροή της καθημερινότητα όλων των ζωδίων.

Νέοι έρωτες, υποσχόμενα οικονομικά, αλλά και ευκαιρίες σε εργασία – επιμόρφωση και προσωπική επέκταση!

 ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Συντροφικές συζητήσεις

Ολα είναι σίγουρα δύσκολα με τον δεσμό σας, αλλά από τις αρχές του νέου μήνα θα δείτε ότι θα γίνουν κινήσεις από την άλλη πλευρά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ξέρετε πια τι θέλετε

Ολα δείχνουν ότι πια έχετε αποσαφηνίσει τι ζητάτε από τον εαυτό σας, αλλά και από τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Αυτό θα πρέπει να το «εφαρμόσετε» και στο άτομο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Συζητήσεις με νόημα

Αυτό που θα σας έδινε μια χαρά παραπάνω μέσα στον δεσμό σας είναι αν, τελικά, αποφασίζατε να πάτε ένα βήμα πιο κάτω, σε μια επισημοποίηση. Μια περίοδος που μπορεί να σας δώσει διεξόδους και σε οικονομικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Περιουσιακά – κληρονομικά

Αν και έχετε τη φήμη του κακού παιδιού, αν θέλετε μπορείτε να τα καταφέρετε με όλους. Ξεκαθαρίστε μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που επιθυμείτε και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εντονη διαίσθηση

Πολλές και ποικίλες οι σκέψεις σας γύρω από προβληματικές σχέσεις και αισθήματα, οι οποίες μόνο σε αδιέξοδο σας οδεύουν. Μπορείτε και να σκεφτείτε πολύ πιο αναλυτικά και πάντα με επίκεντρο εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πρακτικά αποτελέσματα

Οι εξελίξεις τρέχουν και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε και τα πρακτικά αποτελέσματα σε όλα αυτά που είχατε ζητήσει από τον άνθρωπό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ανεβάστε ρυθμούς

Αυτό που σας έχει μείνει είναι μόνο κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν και μια πληγωμένη καρδιά. Ανεβάστε τους ρυθμούς και απολαύστε τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Κοιτάξτε μπροστά

Δεν έχει πραγματικά καμία ουσία να μένετε μέσα σε ερωτικές σχέσεις μόνο και μόνο από ηθική υποχρέωση, αλλά και βόλεμα. Αυτό σίγουρα δεν ταιριάζει και στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η καθημερινότητά σας

Ο,τι και να πείτε υπό την πίεση στην οποία είστε, δεν θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε. Αυτό που έχει σημασία είναι να ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Εναλλακτικά σενάρια

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό. Μπορείτε απλώς να αναμένετε από το άτομο στο οποίο έχετε εκφράσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον τις απαντήσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Προσωπικές αλλαγές

Είσαστε σε μια μόνιμη ερωτική θύελλα. Αυτό όμως και πιθανόν να έχει κουράσει πια τον άνθρωπό σας, που έχει την ανάγκη της ισορροπίας, αλλά και της λογικής.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εκπλήξεις αγάπης

Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω από το κεφάλι σας, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να σας έρθει ξαφνικό χρήμα, αλλά και ένας νέος σύντροφος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!