Τα ζώδια σήμερα 22/11/2019

Pluralism / Νοε 22, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 22 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22/11

Ζώδια 22 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22/11

Δημοσιεύθηκε: 22.11.2019 | 07:34

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος ου;

ΚΡΙΟΣ: Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματός σου σήμερα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21/12. Η αναζήτηση νέων εμπειριών γίνεται προτεραιότητά σου, καθώς και η διαφυγή σου από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτός ο κύκλος θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μάθεις, να επεκτείνεις, να θέσεις νέους στόχους, να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου και να ταξιδέψεις. Ο ενθουσιασμός σου ανεβαίνει κι αυτό σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου αυτήν την περίοδο για νέες περιπέτειες και συναρπαστικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος ξεκινά τη μεταφορά του στον ηλιακό 8ο οίκο σου θέτοντας ιδανικό αυτό το διάστημα μέχρι και τις 21/12, να ανακαλύψεις τα βαθύτερα πάθη σου. Τις επόμενες εβδομάδες η στρατηγική και ο σχεδιασμός στα εργασιακά θεωρείται βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Ψάχνεις περισσότερη ένταση και πάθος στη ζωή σου κι έτσι αναζητάς τρόπους για να κάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου, ανοίξου σε νέες περιπέτειες και γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον παιχνιδιάρικο, εκφραστικό τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα της συνεργασίας, φέρνοντας νέα κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου. Είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να πετύχεις συμβιβασμούς στα εργασιακά, να επιδιώξεις νέα πράγματα και να πετύχεις τους στόχους σου. Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου έτσι ώστε να βγείτε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Πολλά υποσχόμενο είναι το επόμενο διάστημα για σένα που είσαι μόνη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!