Τα ζώδια σήμερα 22/05/2019

Pluralism / Μάιος 22, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 22 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22/05

Ζώδια 22 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22/05

Δημοσιεύθηκε: 22.05.2019 | 07:35

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 22 Μαϊου 2019. Με τη Σελήνη σήμερα σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η μέρα πρόκειται να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά, με χαρά και επιτυχίες. Θα έχουμε γύρω μας αγαπημένα μας πρόσωπα, ακόμη και από μακριά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή μας από τη δουλειά μας. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να μας ανατεθεί ένα νέο έργο ή μια υπευθυνότητα που θα οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες. Θα έρθουν όμως κάποια δεδομένα στην επιφάνεια, που δεν τα γνωρίζουμε, που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλεις να διατηρήσεις την ακεραιότητά σου σήμερα θα πρέπει να παραμείνεις επικεντρωμένη στο έργο σου και πιστή στα ιδεώδη σου με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω. Μην ενδίδεις σε κάθε νέα πειρασμό. Η λογική σε συνδυασμό με τη διαίσθηση εγγυώνται για το ζώδιο σου την απόλυτη επιτυχία! Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και ευαίσθητη.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για ενδεχόμενες εξαγορές αλλά και για διάφορες οικονομικές συναλλαγές με τη θέση του Πλούτωνα από τον 9ο οίκο να σε ευνοεί. Εάν αισθάνεσαι κάπως περιορισμένη ή εάν τα πράγματα που θέλεις είναι ανέφικτα, μην εκνευρίζεσαι. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Απόλαυσε τη στιγμή και μάθε να βρίσκεις τη θετική διάσταση σε οποιαδήποτε απροσδόκητη τροπή των γεγονότων.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!