Τα ζώδια σήμερα 21/07/2019

Pluralism / Ιουλ 21, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 21 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 21/07

Ζώδια 21 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 21/07

Δημοσιεύθηκε: 21.07.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πρέπει να παραμερίσεις κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σε απασχολεί, είτε διορθώνοντάς το, είτε αφήνοντάς το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή! Εάν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείς πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. Αν είσαι αδέσμευτη, είναι ανέντιμο να κινείσαι παράλληλα σε πολλά ταμπλό, γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σου σήμερα μπορεί να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείς για οποιοδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι σου και δεν μπορείς να αποφύγεις. Να έχεις υπομονή, γιατί ήδη από το βράδυ τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερη, οι μνηστήρες δεν θα λείψουν σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις κάτι σημαντικό στην καριέρα σου και να σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις έναντι των ανταγωνιστών σου. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείς πιο προσεκτικά. Λειτούργησε έξυπνα, διακριτικά και έκφρασε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!