Τα ζώδια σήμερα 20/11/2019

Pluralism / Νοε 20, 2019 - Πηγή: thepressroom

Zώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 20/11

20/11/19 - 00:44

Ενημερώθηκε: 20/11/19 - 00:51

«Σε ορθή πορεία ο Ερμής, ξαναβάζει την επικοινωνία σε σειρά» μας ενημερώνει η  αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την πρόβλεψη για τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, βάζει πάλι σε σειρά τα οικονομικά σας, αλλά και ότι καθυστερήσεις μέχρι σήμερα είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε πολλά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία σε προσωπικό επίπεδο, εφόσον θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις με τους άλλους, να ανήκουν στο παρελθόν. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ορθή πορεία σήμερα ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ερμής, θα σας κάνει περισσότερο οργανωτικούς και θα σταθεροποιήσει οικογενειακές υποθέσεις. Η εργασία θα είναι για σας μία θετική υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα, θα βελτιώσει σταδιακά την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν επίσης καλές ευκαιρίες να αναδείξετε τα χαρίσματά σας, ιδίως όταν αφορούν τις πνευματικές σας επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία, θα σας φέρει και πάλι την ισορροπία στο σπίτι και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικά θέματα που θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία, θα σας κάνει πιο δημοφιλή στο περιβάλλον σας και θα πετύχετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία. Ευχάριστες ειδήσεις και καλά λόγια θα ακούσετε από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ο ορθόδρομος Ερμής στον οικονομικό σας τομέα, θα σας απαλλάξει από καταστάσεις που σας είχαν προβληματίσει με τα καθημερινά σας έξοδα και όχι μόνο. Κάποιο πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά την ορθή του πορεία του στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να έχετε μηνύματα, τηλεφωνήματα και εύνοια σε κοινωνικές επαφές, όπως επίσης δεν θα λείψουν οι ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα σας επιτρέψει να βάλετε σε σειρά τις εσωτερικές σας διεργασίες και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας. Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα είναι πιο γρήγορες από πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε αρκετά καλύτερα και πιο αισιόδοξοι, μετά την ορθή πορεία του Ερμή. Θα βρείτε τρόπους να εμπλουτίσετε την κοινωνική σας ζωή και να κάνετε νέες γνωριμίες, αρκετά ενδιαφέρουσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας κάτι συμβαίνει και ανανεώνονται και πάλι κάποια πράγματα που είχαν για κάποιους λόγους υποστεί καθίζηση. Έτσι ανοίξτε και πάλι τα φτερά σας και ξεκινήστε κάτι, που θα εκτιμηθεί από τους άλλους πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την ορθή του πορεία και φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για ότι καινούριο προκύψει. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και σημαντικές, το επόμενο διάστημα.  

Tags

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!