Τα ζώδια σήμερα 20/09/2019

Pluralism / Σεπ 20, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 20 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20/09

Ζώδια 20 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20/09

Δημοσιεύθηκε: 20.09.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου εναρμονίζοντας τον Ερμή και την Αφροδίτη στον τομέα συνεργασίας σου. Με την ευχέρεια λόγου σου μπορείς να αναθερμάνεις σχέσεις με συναδέλφους και παράλληλα να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επίλεξε να το ρίξεις λιγάκι έξω απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου, να διασκεδάσετε, να βρεθείτε σε πιο προσωπικό επίπεδο και να φρεσκάρετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η γεμάτη μυστήριο και πολλά υποσχόμενη ματιά σου, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, γι’ αυτό κάνε εσύ τις δικές σου επιλογές. Συγκράτησε την καταναλωτική σου μανία.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να βρεθείς και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημά σου. Η μέρα σου κυλά ήρεμα και χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις στα εργασιακά Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσετε μια ήρεμη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην επιτρέψεις σε περίπλοκες σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και σε συνδυασμό με τον Ερμή και την Αφροδίτη, σε παροτρύνει να βρεθείς με ευχάριστους ανθρώπους και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά μπορεί να φαντάζουν άκρως προοδευτικές και ριψοκίνδυνες, που όμως αν τολμήσεις να τις εφαρμόσεις θα διαπιστώσεις πως είναι απόλυτα υλοποιήσιμες και πρακτικές. Ζεστή και ομαλή είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου χτυπάει ακατάπαυστα και πραγματικά δεν νιώθεις κανένα συναίσθημα εγκατάλειψης και μοναξιάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!