Τα ζώδια σήμερα 18/01/2020

Pluralism / Ιαν 18, 2020 - Πηγή: mononews
Viral: Η καλύτερη φώτο της ημέρας

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

18 Ιανουαρίου 2020 07:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι λένε οι πλανήτες; Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώσετε αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφό σας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό, όμως, μπορεί να οδηγήσει την σχέση σας σε αδιέξοδο…

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδιά σας σε γερές βάσεις για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Την διάθεσή σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες! Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα άτομα που σας αγαπούν, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όλους ότι δεν τους νοιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφό σας. Άκρως συναισθηματική η σημερινή μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, προσπαθήστε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα καριέρας σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε επίσης σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, γιατί μπορεί να εκτραχυνθεί μια κατάσταση χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας σήμερα θα χαρακτηρίζεται από μια μικρή έπαρση, και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ψυχική αναστάτωση θα φέρνει η σημερινή μέρα. Δεν θα ξέρετε τι σας φταίει και υπάρχει κίνδυνος να την «πληρώσουν» δικοί σας άνθρωποι που σας αγαπάνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας ωθεί να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας κατά τις προηγούμενες μέρες.

ΙΧΘΕΙΣ

Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!