Τα ζώδια σήμερα 17/10/2020

Pluralism / Οκτ 17, 2020 - Πηγή: newsbreak

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου

17-10-2020 - 6:31πμ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

ΚΡΙΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ: Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απαιτήσεις των γύρω σας δεν σταματούν, αλλά θα νιώσουν καλύτερα, αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε. Για να στεφθείτε νικητές πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες.

ΖΥΓΟΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει ένα πρόγραμμα στη ζωή του για να μη βρίσκει δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκαθαρίζουν πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας φέρουν ανακούφιση. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες, γιατί χρειάζονται τον έλεγχο στις αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας για να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζατε για να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά τις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα λυθούν παλιά προβλήματα. Καλός ο αυθορμητισμός σας, αλλά δεν βοηθάει πάντα να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο , τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

#

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!