Τα ζώδια σήμερα 16/05/2019

Pluralism / Μάιος 16, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 16 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 16 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 16/05/2019 00:30

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 16 Μαϊου 2019. Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και καθώς εισέρχεται στον Kαρκίνο η φαντασία, η ευαισθησία και η εγκράτεια έχουν τον πρώτο λόγο έως και 2 Ιουλίου ενώ το διάστημα αυτό θα δοθεί έμφαση στον συναισθηματικό τομέα! Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς. Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια και βρίσκεσαι σε σχέση έχεις μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες αυτών των ζωδίων έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία ερωτικής φύσης.

Δοκιμάζονται: Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Για εσένα που ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια υπάρχει το ενδεχόμενο εντάσεων με την επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο, είτε στο εργασιακό, είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Με μια αυταρχική συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις μεγαλύτερη αντίδραση. Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και την καθοδήγησή σου αυτήν τη χρονική στιγμή. Θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και αρκετή από την υπομονή και την πειθώ σου για να μπορέσεις να βοηθήσεις αποτελεσματικά.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετή η γκρίνια σήμερα στο σπίτι ή στα συναισθηματικά σου που σε ταλαιπωρεί και σε εκνευρίζει με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου και τον 4ο οίκο σου. Ασχολήσου με την οργάνωση του σπιτιού σου για να αποσπάσεις την προσοχή σου. Φρόντισε επίσης τον εαυτό σου και μην αψηφάς σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείς με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σου χώρο με την Σελήνη να περνά στον Σκορπιό. Ειδικά για σένα που δραστηριοποιείσαι σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική! Τα οικονομικά ωστόσο είναι η πηγή ανησυχίας σήμερα, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!