Τα ζώδια σήμερα 16/03/2020

Pluralism / Μαρ 16, 2020 - Πηγή: ant1news

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Text to Speech

Your browser does not support the audio element.

Σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου και ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων, εκεί όπου πριν λίγο καιρό ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του.

Αυτή τη φορά θα ανοίξει όρτσα τα πανιά του στο ζώδιο του Ποσειδώνα για ένα ταξίδι που θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου. Έτσι θα δούμε να προχωράνε κάποια θέματα τα οποία το προηγούμενο περίπου δίμηνο είχαν κολλήσει και μας φαίνονταν αδικαιολόγητο. Ενώ π.χ. είχες βρει ένα χώρο κατάλληλο για να μεταφέρεις την επιχείρηση σου και ήσουν σίγουρος ότι όλα θα έβαιναν καλώς, σε βαθμό που είχες ειδοποιήσει και τον τωρινό ιδιοκτήτη του ακινήτου για την αποχώρηση σου οι διαπραγματεύσεις άρχισαν να κολλάνε ή κάποιο εμπόδιο προέκυψε που μπορεί να σε έφερε στο σημείο να κινδυνεύεις να βρεθείς “στους πέντε δρόμους”. Τώρα όμως λίγο η τύχη, λίγο η συνεννόηση που αποκαθίσταται, λίγο κάποιες “όχι και τόσο νόμιμες” λύσεις που μπορεί να παρουσιάζονται βάζουν μια στεριά και πάλι στον ορίζοντα.

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής που από σήμερα και μέχρι τις 11 Απριλίου θα κινείται στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την τάση να στραφείς προς το μέσα σου, για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και να αποκαταστήσεις ή να ρίξεις τίτλους τέλους σε κάποιες σχέσεις που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει. Ό,τι έχεις να πεις καλά θα κάνεις να το σκεφτείς δύο φορές πριν το πεις, γιατί φορτισμένος συναισθηματικά καθώς θα είσαι, ενδέχεται να δραματοποιήσεις τις καταστάσεις και να ξεφύγεις από τα λογικά επιχειρήματα που μπορεί να σε δικαίωναν.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή να περνάει από σήμερα στους Ιχθύς μπαίνεις σε μια διαδικασία να αξιολογήσεις τους φίλους, τις παρέες σου, τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι κοινωνικά, μέχρι και τους στόχους που κυνηγάς με πιο παραδοσιακά και συντηρητικά κριτήρια. Αν η μαμά σου γνώριζε τους φίλους σου θα σε «άφηνε» να τους κάνεις παρέα; Τι θα ήθελαν οι δικοί σου να πετύχεις για να είναι υπερήφανοι για σένα; Τελικά μήπως ακολουθείς τα «θέλω» και τα «πρέπει» κάποιων άλλων και όχι αυτά που θα σε έκαναν πραγματικά χαρούμενο;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής από σήμερα ξαναμπαίνει στους Ιχθύς, σε μια περιοχή που για σένα αποτελεί το υψηλότερο και ίσως το πιο εμφανές σημείο του χάρτη σου. Έτσι θα αποκτήσεις μια πιο ευαίσθητη ματιά απέναντι σε ζητήματα που αφορούν στο γάμο ή την καριέρα σου και οι χειρισμοί σου δε θα βασίζονται τόσο στα δεδομένα που μπορεί να τα περιγράφουν, αλλά σε πιο συναισθηματικά κριτήρια. Αδυνατείς να αναλάβεις την ευθύνη και να πάρεις αποφάσεις που θα μπορούσαν να ταράξουν τα νερά, γιατί για σένα αυτή τη στιγμή προέχει να βρεις λύσεις που θα έχεις «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο». Καλή επιτυχία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σενάρια που δημιουργεί για σένα η επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς είναι λίγο πολύ θετικά, με καλύτερο όλων το ότι θα σου δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσεις ή ακόμα και να πραγματοποιήσεις κάποια ταξίδια με το ταίρι σου που μπορεί να ανανεώσουν και τη σχέση σας αλλά και καθέναν από εσάς ξεχωριστά. Από την άλλη είναι πολύ καλή περίοδος να προωθήσεις νομικά ζητήματα στα οποία μπορεί να διακυβεύονται περιουσιακά σου στοιχεία ή ζητήματα που ποντάρεις να τα αντιμετωπίσεις βασιζόμενος σε συναισθηματικά επιχειρήματα.

ΛΕΩΝ: Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Ιχθύς το επόμενο διάστημα και θα σου δώσει την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείς κάποιους όρους μέσα στη σχέση σου ή σε κάποια συνεργασία. Γενικά, οικονομικού περιεχομένου συμφωνίες θα είναι το ατού σου, αφού το μυαλό σου θα μπορεί να εντοπίζει τις λεπτομέρειες εκείνες που θα σου εξασφαλίσουν ότι δε θα βγεις ζημιωμένος. Από την άλλη ίσως θελήσεις να στραφείς λίγο προς τον εαυτό σου και να έρθεις αντιμέτωπος με σκέψεις που συνειδητά ή ασυνείδητα καταλήγουν να σε αγχώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από σήμερα και μέχρι τις 11 του επόμενου μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντι σου, όπου απέναντι ίσον οι… άλλοι της ζωής σου, το ταίρι σου, ο συνεργάτης σου, ο κολλητός σου. Είναι καιρός να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε για πράγματα που ως τώρα μπορεί να θεωρούσες ταμπού. Θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά στις ανθρώπινες σχέσεις τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως αν δεν εκφράσεις αυτό που θέλεις ο άλλος μπορεί να καταλαβαίνει ό,τι θέλει. Προσοχή μόνο σε εγωιστικές τάσεις, αλλά και τάσεις συναισθηματικού χειρισμού εκατέρωθεν.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής επιστρέφει στους Ιχθύς από σήμερα και μέχρι τις 11 του επόμενου μήνα περιπλέκοντας λίγο τα πράγματα, κυρίως όσον αφορά στις αποφάσεις που θα πάρεις στα επαγγελματικά σου, αφού δεν έχεις καθαρό μυαλό και λειτουργείς με βάση το συναίσθημα. Παράλληλα, σε απασχολούν θέματα υγείας τα οποία ίσως σε κάνουν να νιώθεις αδύναμος να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του καθημερινού σου προγράμματος. Καλό θα είναι να προσέξεις τη διατροφή σου το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής επιστρέφει στους Ιχθύς και τον 5ο ηλιακό σου οίκο στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και τις ανάγκες τους. Ίσως αποκτήσεις μια πιο ευαίσθητη και συγκαταβατική προσέγγιση απέναντι τους ή ακόμα κι αν δεν έχεις παιδιά μπορεί να αποφασίσεις να έρθεις σε επαφή με το παιδί μέσα σου. Αυτό που έχεις αφήσει πίσω στο χρόνο και έχεις ξεχάσει τις ανάγκες και τα θέλω του. Αν είχε μια ευκαιρία να σου μιλήσει τι πιστεύεις ότι θα σου έλεγε;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής που από σήμερα επιστρέφει στους Ιχθύς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή ζωή, τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειας σου ή ακόμα και το πως μπορεί να επηρεάζει τη ζωή σου, τη συμπεριφορά σου ή τις αποφάσεις σου ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσες και οι αξίες που πήρες όχι μόνο απ’ το οικογενειακό πλαίσιο, αλλά και απ’ το ευρύτερο κοινωνικό. Ενημερωτικά να σου πω ότι είναι πιθανό να εκδηλώσεις κάποιες ανασφάλειες σχετικά με το κατά πόσο είσαι αρεστός και αποδεκτός από τους άλλους, αλλά θα σου περάσει...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον 3ο ηλιακό σου οίκο και στους Ιχθύς που για σένα αφορά ζητήματα επικοινωνίας θα κινείται από σήμερα και μέχρι σχεδόν τις 11 του επόμενου μήνα ο Ερμής. Αυτή είναι μια καλή συγκυρία για να μπορέσεις να εκφράσεις σκέψεις και συνειδητοποιήσεις σε άτομα που νιώθεις ότι θέλεις να ανοιχτείς, αλλά και για να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Είναι καλή περίοδος για νέες γνωριμίες, αλλά και για να προωθήσεις υποθέσεις που περιλαμβάνουν εμπορικές συμφωνίες, συμβόλαια κλπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής αναχωρεί οριστικά σήμερα από το ζώδιο σου για να περάσει στους Ιχθύς στρέφοντας έτσι το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν αφενός με την οικονομική σου κατάσταση, κι αφετέρου με τη συναισθηματική σου ασφάλεια μέσα στη σχέση σου (ή και εκτός, αν είσαι μόνος). Καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις όπλα που δεν ξέρεις να τα δουλέψεις, όπως συναισθηματικούς εκβιασμούς κλπ για να πάρεις απαντήσεις και διαβεβαιώσεις, γιατί μπορεί να αποδειχτούν ατομικές βόμβες στα χέρια σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Με το καλό να τον δεχτείς τον Ερμή που από σήμερα επιστρέφει στο ζώδιο σου μετά από το μικρό διάλειμμα που έκανε στον Υδροχόο. Αν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα επεξεργαζόσουν μέσα στο κεφάλι σου διάφορες σκέψεις, τώρα είναι η ώρα να κάνεις τα αποκαλυπτήρια. Επειδή όμως κάποια πράγματα τα χειρίζεσαι λίγο άτσαλα, θα σου πρότεινα στις συζητήσεις σου το επόμενο διάστημα να πηγαίνεις έχοντας πρώτα ξεκαθαρίσει τι λέγεται και τι όχι. Όχι για να μη σοκάρεις τους συνομιλητές σου, όσο γιατί έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδια σου και είναι κρίμα να την πετάξεις, επειδή δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram!