Τα ζώδια σήμερα 14/05/2019

Pluralism / Μάιος 14, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 14 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 14 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 14/05/2019 00:30

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 14 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 14 Μαϊου 2019. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο σήμερα με τον Άρη θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε θετικά τις εξελίξεις της μέρας και να μην αφήνουμε να μας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να μας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που μας απασχολεί. Ας κάνουμε σωστή διαχείριση των οικονομικών μας πόρων και ας προσπαθήσουμε να προγραμματίσουμε το αύριο. Εκείνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η διάθεσή μας. Μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω κάτω με αγαπημένα μας πρόσωπα ή το σύντροφό μας. Θετικά ευνοούνται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα, με το τρίγωνο του Ήλιου σε αρμονία με το ωροσκόπιό σου θα σου φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσεις στα ουσιώδη και να αφήσεις κατά μέρος τις λεπτομέρειες. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατένισε με ελπίδα το μέλλον και οργάνωσε το χρόνο σου.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σένα που είσαι δεσμευμένη, με τη θέση του Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, έχε όμως και τον νου σου γιατί η μέρα κρύβει παγίδες. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτη, μια γνωριμία μπορεί να ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς σου, μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα. Βεβαιώσου ότι το αντικείμενο του πόθου σου είναι ελεύθερο!

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!