Τα ζώδια σήμερα 13/08/2021

Pluralism / Αυγ 13, 2021 - Πηγή: newsit
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση πολλών υποχρεώσεών σου. Σήμερα ωστόσο συναντά έναν γκρινιάρη Κρόνο και ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο προτού προχωρήσεις μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση η μέρα σου στα εργασιακά είναι ενδιαφέρουσα και παραγωγική. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου δείχνοντάς του πιο συχνά την αγάπη σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ταύρος: Πάρε τον χρόνο σου καταλήγοντας σε συμπεράσματα καθώς οι σημερινές ενέργειες τείνουν να μπερδεύουν ή να απογοητεύουν σε κάποια σημεία. Ωστόσο οι προσαρμογές που πρέπει να κάνεις τώρα θα σε οδηγήσουν σε ισχυρότερη θέση.

Η βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεών σου επηρεάζει θετικά τις επιδόσεις σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ρομαντική και τρυφερή. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία.

Δίδυμοι: Το πρώτο μισό της ημέρας είναι λιγότερο από ιδανικό για σένα, καθώς μια αμήχανη όψη του Άρη με τον Κρόνο αναδεικνύει την ανάγκη συμβιβασμού ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα.

Όσο κυλούν οι ώρες το κλίμα αποκαθίσταται και αποδίδεις καλύτερα στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σε πλησιάσει και να σου ξυπνήσει το ενδιαφέρον. Μην τον αγνοείς. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεμελιά και η γοητεία που εκπέμπεις δεν αφήνει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αδιάφορο.

Καρκίνος: Το πρώτο μισό της ημέρας είναι προτιμότερο να μείνεις σε αυτά που γνωρίζεις αρκετά και να ολοκληρώσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου από το να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου.

Είναι σοφό προς το παρόν να ακολουθήσεις τους κανόνες. Μια όψη του Άρη με τον Κρόνο κόβει τον αυθορμητισμό σου και μπορεί να οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις. Παρόλα αυτά δεν είναι η ιδανική στιγμή για σημαντικές συνεντεύξεις ή λανσάρισμα του εαυτού σου και των ιδεών σου. Έλεγξε την κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το παρελθόν αν πραγματικά είναι αυτό που θέλεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!