Τα ζώδια σήμερα 13/01/2020

Pluralism / Ιαν 13, 2020 - Πηγή: ethnos

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου: Ταύροι, προσοχή στα φλερτ στη δουλειά

Newsroom

Διαβάστε τις αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

Eνα σύνθετο, µεταβατικό διάστηµα που ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου για τα µεταβλητά  ζώδια  - ∆ίδυµοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες - συνεχίζεται. Ανακατατάξεις, αλλαγές και κλείσιµο ενός κύκλου για πολλούς συνεχίζονται . Ο κύκλος αυτός µπορεί να σχετίζεται µε το αντικείµενο ή τον χώρο εργασίας αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Η ψυχραιµία θα πρέπει να υπερισχύει στις στιγµές του θυµού και της αγανάκτησης, προκειµένου να µη διογκώνονται οι διαφορές και να αποφεύγονται περαιτέρω λάθη.

Μια σφαιρικότερη εκτίµηση των πραγµάτων θα είναι χρήσιµη αλλά και θα σας γλιτώσει από πάσης φύσεως υπερβολές. Μια έξτρα... βοήθεια από Τρίτη και ύστερα διευκολύνει παντού Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς και κάπως Ταύρους και Αιγόκερους. 

Διαβάστε ακόμα  τις ετήσιες  αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις  του 2020  για όλα τα ζώδια.

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές  αστρολογικές προβλέψεις  για όλα τα  ζώδια  από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις ώθηση στον έρωτα και σε ζητήματα που σε απασχολούν. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις καθημερινές του υποχρεώσεις και πιθανές αγγαρείες που έχεις αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην καθημερινότητα και θα ανατρέψουν τη ρουτίνα κάτι που θα ευνόησε ιδιαίτερα τη διάθεσή σου.

Σήμερα κάνε την ανατροπή στην καθημερινότητά και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που απασχολούν κυρίως στην οικογένεια ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θέλεις να δρομολογήσεις. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου αφήσει να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου φλερτάροντας και διασκεδάζοντας. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό  στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις που μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες. Ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι εδώ για να ταρακουνήσει τη ζωή σου.

Σήμερα ο έντονος ενθουσιασμός και το πάθος σε οδηγεί στο να αλλάξεις ριζικά και να επικεντρωθείς στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ξαφνικές γνωριμίες έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον ή θέματα σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις που πιθανά σε απασχολούν στον επαγγελματικό τομέα. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές μαζί της που θα σε γεμίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα που το παρελθόντος που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Σήμερα εκπλήξεις και ρομαντισμός μπορούν να εναρμονιστούν και να δώσουν μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η   πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να δώσει την αίσθηση της οικειότητας του και της ασφάλειας.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμούσες καταστάσεις και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν άγχος. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις που θα δημιουργήσουν οι καλύτερες συνθήκες για διασκέδαση και ξεφάντωμα.

Σήμερα εκμεταλλεύσου πιθανές προσκλήσεις που θα έρθουν αιφνιδιαστικά από το κοντινό σας περιβάλλον για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να απογειώσουν τη χαρά και τη διασκέδαση. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντας την αίσθηση ότι έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι και επιδιώκεις. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο και το μυαλό σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα από όσο μπορεί να σε απασχολούν κάτι που σε γεμίζει ανασφάλεια και άγχος. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στα οικονομικά σου και θα δώσουν ώθηση με την απόκτηση νέων εισοδημάτων για εσένα.

Σήμερα το πάθος κυριαρχεί και εκπλήσσοντας ευχάριστα το ταίρι σου με ένα ρομαντικό δείπνο είναι βέβαιο ότι θα απογειωθεί ο ερωτισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία έρχεται από το πουθενά για να δημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας στη ζωή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν είμαι ασχοληθείς με τραύματα και πληγές που ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Νωρίς το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου κάτι που σε βοηθάει να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις στην προσοχή των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μπορεί να βλάψει τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα σε οδηγήσουν στο να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν  βρεθείς. 

Σήμερα οι ανατροπές στην προσωπική σου ζωή θα λειτουργήσουν ευεργετικά καθώς θα δώσουν ώθηση για ανανεωτικές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να κάνει σημαντικά βήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο οδηγώντας σε στο να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εκ βάθους συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεράσεις ότι ακόμα σε ταλανίζει.

Σήμερα ο ρομαντισμός και το πάθος θα δημιουργήσουν έκρηξη αισθησιασμού σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν ξαφνικά και να δημιουργήσουν συναισθηματικές αναταράξεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στον επαγγελματικό τομέα καθώς οι ευθύνες και υποχρεώσεις φαίνεται να είναι πολλές. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο αφήνεις πίσω ότι σε αγχώνει και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε ότι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα πρωτοποριακή στόχοι και όνειρα που μπορεί να θέσεις στη σχέση σου θα είναι αυτά που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και θα την απογειώσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα έρθει ξαφνικά για να πρωταγωνιστήσει στον έρωτα.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή να επικεντρωθείς σε επαφές με το εξωτερικό και τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανό είναι να φέρει καταστάσεις που θα ανατρέψουν την καθημερινότητα και θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις και να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

Σήμερα ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα αλλάξει τη ροή στη ρουτίνα της ζωής σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και καλείσαι να αντιμετωπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλώνεις και να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς καθώς ανεβαίνει η ψυχολογία σου και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα ή τουλάχιστον ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Σήμερα φρόντισε να εκπλήξεις θετικά το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα κεραυνοβολήσει τη ζωή σου και θα δώσει άλλη διάσταση στον έρωτα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα δίνοντάς του τη δυνατότητα να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία σε αυτές. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας την ένταση κατακόρυφα και δημιουργώντας έντονη καχυποψία και ζήλια που μπορεί να εκδηλωθεί σε προσωπικό επίπεδο και να δυναμιτίσει τη σχέση σου. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις σε πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να αιφνιδιάσουν αλλά θα λειτουργήσουν ευεργετικά αφού θα ξεφύγεις από αυτά που σε τρομάζουν.

Σήμερα το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  ξαφνικοί έρωτες έρχονται στην ζωή σου πού θα σε κεραυνοβολήσουν ευχάριστα.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να έχει απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν άγχος. Νωρίς το απόγευμα περνάει στην Παρθένο η προσοχή σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να ισορροπήσεις καταστάσεις που μπορεί να τις απασχολούν αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αφού θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα σημαντικά για σένα.

Σήμερα καθοριστικό είναι να εκπλήξεις ευχάριστα το ταίρι σου κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

TAGS

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!