Τα ζώδια σήμερα 12/09/2019

Pluralism / Σεπ 12, 2019 - Πηγή: ipop

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2019)

Τελευταία ενημέρωση: 12 Σεπ - 09:32

Δημοσιεύτηκε στις: 12 Σεπ - 08:00

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα  στη ζωή σου ; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/9/2019):

Κριός

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει σήμερα από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε όσο μπορείτε τον εαυτό σας και τα νεύρα σας ώστε να μην προχωρήσετε σε αψυχολόγητες αντιδράσεις που θα σας εκθέσουν.

Ταύρος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ταύρους.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Δίδυμοι

Την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να προστατεύσετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα σας. Την οποία είναι πιθανό να αλλοιώσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, και αυτό γιατί θα ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους στις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό  κατά τη διάρκεια των συζητήσεων  που θα έχετε τόσο στο χώρο της εργασίας σας , όσο και στις φιλικές σας συναναστροφές, να σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας αφιλτράριστες με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε γκάφες και να εκτεθείτε.

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες με σκοπό να τραβήξετε την προσοχή και να εντυπωσιάσετε  τόσο τους φίλους σας όσο και το αντικείμενο του πόθους σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι οι υπερβολές έχουν πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα.

Παρθένος

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη είναι πιθανό να σας κάνουν να συμπεριφερθείτε με απότομο και αρκετά επιθετικό τρόπο στους οικείους σας, γεγονός που δεν ταιριάζει ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με την καλλιέργεια σας.

Ζυγός

Τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, προσπαθείτε να οργανώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει το εσωτερικό σας άγχος με αποτέλεσμα να ξεσπάτε την ένταση και τα νεύρα σας στους φίλους σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων ώστε να μην τινάξετε μια επαγγελματική συνεργασία στον αέρα.

Σκορπιός

Παραπλανητική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Και αυτό γιατί η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει στην προσπάθεια να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών προσώπων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε μια φιλική σας σχέση ή μια συνεργασία σας.

Τοξότης

Αυτό που είναι επιτακτικό για εσάς σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι βάλετε όριο και μέτρο . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να έρθετε σε δύσκολη θέση τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε, όσο είναι δυνατό, να λειτουργήσετε με μέτρο, ώστε να μην χαλάσατε την καλή σας εικόνα.

Αιγόκερως

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και να σχεδιάσετε πράγματα που δεν μπορείτε, είτε λόγο συνθηκών είτε λόγο δυνατοτήτων, να κάνετε πράξη. Στην προσπάθεια σας να τα υλοποιήσετε είναι πιθανό να χάσετε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα κτητικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα μεγεθύνει ένα από τους μεγαλύτερους φόβους σας που προσπαθείτε με έξυπνους τρόπους να καλύψετε, και δεν είναι άλλος από το να νιώσετε απόρριψη από τους φίλους σας. Στην προσπάθεια σας να δείξετε ότι είστε δυνατοί και άτρωτοι είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε περίεργες συμπεριφορές.

Ιχθείς

Βιαστικοί και ανυπόμονοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας ωθήσει να συγκρουστείτε μετωπικά τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες τους οποίους θεωρείτε ότι στέκονται εμπόδια στην προώθηση της καριέρας σας. Η συμβουλή μας είναι να μην βιαστείτε να δράσετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο  oroskopos.tv

Photo of the day

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!