Τα ζώδια σήμερα 12/07/2020

Pluralism / Ιουλ 12, 2020 - Πηγή: eleftherostypos

Τι θα φέρει για όλα τα ζώδια ο Ηλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα

00:03

Κοινοποίηση 0

Newsroom eleftherostypos.gr

Ολη η καινούργια εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από το αστρολογικό φαινόμενο της αντίθεσης του Ηλιου με τον Πλούτωνα, που ήδη τρέχει σε ανάδρομη φορά. Θα έρθουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες και απωθημένα, που όμως αυτή τη φορά θα συναντήσουν τις μόνιμές τους λύσεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά για την εβδομάδα 12/07 έως  18/07

 ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Εργασία και σπουδές

Είστε απόλυτα επικεντρωμένοι σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για την προσωπική σας ζωή. Αυτό μέσα σε αυτή την καλή νέα περίοδο θα αλλάξει άρδην.

 ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Νέες προκλήσεις

Σχέσεις που είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα επιτέλους θα ισορροπήσουν και μέσα από τη βοήθεια και την υποστήριξη από τα οικεία περιβάλλοντα θα κάνουν και τα επόμενα βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Αλλαγές

Αυτό το διάστημα, μέχρι να φύγει ο δύσκολος Ιούλιος, θα σας δώσει τις αφορμές για συζητήσεις που θα λύσουν πολλά προβλήματα. Κυρίως στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Συναντήσεις

Νέος έρωτας θα εισέλθει στη ζωή σας και θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στην αγάπη και τα όποια καλά την ακολουθούν. Είστε το ζώδιο που μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει και τις περισσότερες επανασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Ανοδος

Πολλά τα νεύρα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας και για αυτό φέρουν την ευθύνη και οι τρίτοι. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει άμεσα και μόνιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Αναψυχή

Οι μέρες με μια Αφροδίτη και τον Ερμή που σας δίνουν την καλύτερή τους ενέργεια μπορούν να σας λύσουν αισθηματικές καταστάσεις και χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο από τη δική σας πλευρά.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Οικογενειακές αποφάσεις

Αν τελικά αυτά που συζητάτε με τον άνθρωπό σας δεν γίνονται ποτέ, τότε ένας από τους δύο σας έχει κάνει λάθος αισθηματική επιλογή. Σκεφτείτε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Πρόταση

Αν κρατηθείτε, να είστε σίγουροι ότι αυτού που σας αγαπά θα του λείψετε και θα σας προσεγγίσει με αυτά που εσείς θα ικανοποιηθείτε. Μην εκπλαγείτε ακόμη και με μια επίσημη-δεσμευτική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Επενδύσεις

Τα ψίχουλα και οι προσφορές μικρής διάρκειας δεν είναι για εσάς. Αυτό που θέλετε το έχετε ήδη εκφράσει, έχετε θέσει και τα ανελαστικά χρονικά σας όρια και περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Ευχάριστες ειδήσεις

Ολα έχουν αλλάξει και εσείς μέσα στον καινούργιο ζωδιακό μήνα που πλησιάζει πρέπει να κάνετε τις τελικές και πιο σοφές σας επιλογές. Ενεργοποιηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Περιπέτειες

Οι ερωτικές περιπέτειες δεν είναι καθόλου του στιλ σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλά να γίνεται πιο αυστηροί με τις επιλογές σας. Ηδη κάτι έχουν πιάσει οι κεραίες σας!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Κοινωνικές προσκλήσεις

Το να τα λέτε και να τα ξαναλέτε δεν έχει κανένα νόημα. Τσάμπα χάνετε τον χρόνο… και το οξυγόνο σας! Αφήστε τον χρόνο να σας δικαιώσει. Μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες έρχονται εξελίξεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!