Τα ζώδια σήμερα 12/06/2021

Pluralism / Ιουν 12, 2021 - Πηγή: artemidanews

Ζώδια: Ανοίγματα αισθηματικής φύσης

Twitter

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία και στις οικονομικές υποθέσεις. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία, εξασφάλιση και κατοχύρωση. Μειωμένη θα είναι η διάθεση για ρίσκα, στόχος θα είναι η σταθερότητα.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης, δεν αποκλείεται κάποιοι να στραφούν στην επανασύνδεση. Θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν ουσιαστικές συναισθηματικές συζητήσεις, θα δοθούν εξηγήσεις ικανές να διαφοροποιήσουν το αρνητικό αποτέλεσμα. Όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, θα πρέπει να αποφύγουν την πειστική στάση, καλό θα είναι να κινηθούν με χαλαρότητα.

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει δυνατότητα να επανεξεταστούν σχέσεις και καταστάσεις. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα θέματα που τους απασχολούν και να καταλήξουν στην επανένωση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, θα υπάρξει διάθεση για άμεσες εκδηλώσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιόδοξες διαθέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για άμεσες προσεγγίσεις και για δυναμικές επιδιώξεις. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις. Οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτοποριακό θα έχει τη δύναμη να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  ΕΔΩ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!