Τα ζώδια σήμερα 12/06/2019

Pluralism / Ιουν 12, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 12 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12/06

Ζώδια 12 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12/06

Δημοσιεύθηκε: 12.06.2019 | 07:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σήμερα ας μην προσπαθήσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση ή να ψάξουμε για το ποιο είναι σωστό ή λάθος. Ο συμβιβασμός και η συγχώρεση θα φέρουν την ισορροπία, εκεί όπου η ελπίδα για την απόλυτη κατανόηση απέτυχε. Είμαστε ικανοί να βρούμε τη μέση οδό και να συνυπάρξουμε ειρηνικά ακόμη και με τον πιο δύσκολο συνεταίρο ή συνεργάτη. Αρκεί να βρούμε το κουμπί του!

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να τολμήσεις και να βγάλεις τις παρωπίδες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν, αν δεν είσαι προσεκτική με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου – Πλούτωνα. Προστάτευσε όσο μπορείς τη σχέση σου από τρίτα πρόσωπα και από έξωθεν παρεμβολές. Το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ βαρύ, εάν δεν λάβεις μέτρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ, ένα άτομο με τάξη και λογική, για λόγους που δυστυχώς δεν ορίζεις, στα οικονομικά σου επικρατεί ένα χάος. Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγεις. Δεν ευνοούνται δανεισμοί με τον Κρόνο και Δία σε ανάδρομη πορεία. Τακτοποίησε τα χρέη που έχεις σε εκκρεμότητα! Δυναμική και απόλυτη θα είσαι κατά τα άλλα σήμερα, αλλά το σύμπαν κρύβει και παγίδες. Προσοχή

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!