Τα ζώδια σήμερα 12/05/2019

Pluralism / Μάιος 12, 2019 - Πηγή: newsit
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 16-04-2024

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 12 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Ζώδια 12 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 12/05/2019 00:31

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 12 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 12 Μαϊου 2019. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και η μέρα προσφέρεται για εργασία! Θα έχουμε την τάση να αναλαμβάνουμε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές μας. Καλύτερα να απορρίψουμε κάποια δουλειά και να είμαστε εμπρόθεσμοι παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχωνόμαστε και να παρουσιάσουμε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και με τη φυσική μας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες και να εντάξουμε την άσκηση στη ζωή μας για να προλάβουμε τα δύσκολα. Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να επικεντρώσεις την προσοχή και τις προσπάθειές σου στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάς την ενέργεια και τις δυνάμεις σου σε πολλά πεδία με τον Κρόνο να σε πιέζει από το 10ο οίκο σου. Επικοινωνιακά είσαι στα επάνω σου και μπορείς να αξιοποιήσεις τη μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα. Βήμα – βήμα θα καταφέρεις να φέρεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματικά θέματα ίσως σε βαραίνουν ή σε φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα ήθελες. Ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια. Επικεντρώσου σε όσα καλά σου συμβαίνουν και ξέχασε τις δυσκολίες που αντιμετώπισες στο πρόσφατο παρελθόν. Είσαι άλλωστε αγωνίστρια και με το αγωνιστικό σου πνεύμα θα καταφέρεις να επιβιώσεις σε πείσμα των καιρών με τον Πλούτωνα να ευνοεί τον 9ο οίκο σου.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 23, 6.

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!