Τα ζώδια σήμερα 11/04/2021

Pluralism / Απρ 11, 2021 - Πηγή: eleftherostypos

Copy and paste this HTML code into your webpage to embed.

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Στις 12 Απριλίου θα συντελεστεί η Νέα Σελήνη του μήνα στον άξονα Κριού – Ζυγού. Οι επιρροές του αστρολογικού αυτού φαινομένου θα ακουμπήσουν θετικά την αισθηματική ζωή όλων των ζωδίων. Τις εντυπώσεις θα κλέψουν οι αναπάντεχες επανασυνδέσεις, αλλά και οι κεραυνοβόλοι έρωτες!

ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04

Συντροφικές αποφάσεις

Η ισχυρογνωμοσύνη σας, αλλά και ο ζωδιακός σας εγωισμός κάποιες φορές χαλούν το ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας. Τα παράπονα παραμονεύουν από το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04 –   20/05

Νέα οικονομικά δεδομένα

Μια νέα γνωριμία δεν είναι κάτι που τώρα θα σας έδινε κάτι περισσότερο. Είναι μια κατάλληλη όμως εποχή, που μπορεί να σας απογειώσει επαγγελματικά-οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05 –   21/06

Οικογενειακές συζητήσεις

Οι υποσχέσεις που σας έχει δώσει το ταίρι σας ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη και αυτό ίσως να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Μιλήστε και εκθέστε τις απορίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06 –  22/07

Αποκάλυψη μυστικών

Στοχεύετε στην καρδιά κάποιου που ήδη σας συμπαθεί. Ολο το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου θα κυλήσει ομαλά και μέσα από μικρές και μεγαλύτερες επιτυχίες!

ΛΕΩΝ   23/07  –  22/08

Συναισθηματικές ομολογίες

Τυχόν αντιδράσεις με φίλους ή και συνεργάτες θα προσπεραστούν και θα βρείτε τις μεταξύ σας ισορροπίες. Στην αισθηματική σας ζωή πρέπει να δράσετε πιο καταλυτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08 –  22/09

Επαγγελματικές αλλαγές

Από τη Δευτέρα κιόλας, θα έχετε προσκλήσεις, υποχρεώσεις και πολλές επικοινωνίες με τους εργασιακούς και προσωπικούς σας κύκλους. Η αντοχή και η υπομονή σας θα φέρουν αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Λύτρωση από το παρελθόν

Μπορεί να έχετε δυσκολευτεί αρκετά για να αποκωδικοποιήσετε τον νέο σας σύντροφο, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Οι απορίες σας προσεχώς θα απαντηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Επιτυχίες

Με τα αστρολογικά να είναι υπέρ όλων των υδάτινων ζωδίων, εσείς θα έχετε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που θα σας βοηθήσει στο να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κοντά σε άτομα

Η εβδομάδα θα κυλήσει σε αυξημένους ρυθμούς και αυτό ίσως να σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν σε πιο προσωπικό βαθμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Επίσημες δεσμεύσεις

Ολη η καινούργια εβδομάδα θα έχει αλλαγές από μεριάς του αγαπημένου σας, που θέλει να κάνετε μαζί και κάποια επόμενα επίσημα βήματα. Σκεφτείτε τα πάντα!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01- 19/02

Γάμος και παιδιά

Το ασταμάτητο μυαλό σας το απασχολεί μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση. Μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα μια επικοινωνία θα αναζωπυρώσει τα πάθη.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Αισθηματικές περιπλοκότητες

Μη δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία σε σχόλια και κουτσομπολιά που σας φέρνουν οι τρίτοι για το άτομο που κρυφά έχετε ερωτευτεί! Μπορεί και να μην ισχύουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!