Τα ζώδια σήμερα 10/06/2021

Pluralism / Ιουν 10, 2021 - Πηγή: newsbreak

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου

Βρείτε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

10-06-2021 • 6:30πμ

ΚΡΙΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ρισκάρετε τη σταθερότητά της μπαίνοντας στο παιχνίδι της πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτού κάνετε κάποιες προτάσεις, ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Οι οριακές αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο, και όχι από πίσω του. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη γίνετε στόχος κακών κριτικών, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές, γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε.

ΛΕΩΝ: Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού. Εκείνα που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας. Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο, αν χρειαστεί. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνές σας.

ΖΥΓΟΣ: Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας γι’ αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις. Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατά έναν συμπτωματικό τρόπο, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας προδιαθέσει να προβείτε σε μια ανασύσταση ζωής. Ενταχθείτε καλύτερα στο κοινωνικό σας σύνολο μέσα από τις συναναστροφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε όσους έχουν αποδείξει ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας ή δεν είναι πραγματικοί σας φίλοι. Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και, κυρίως, μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει και επιβάλλετε να επιβληθείτε στις παρορμήσεις σας, ώστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας.

Tags

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!