Τα ζώδια σήμερα 09/10/2019

Pluralism / Οκτ 09, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 9 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 09/10

Ζώδια 9 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 09/10

Δημοσιεύθηκε: 09.10.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Βάλε φρένο σήμερα στην ανυπομονησία σου και κινήσου μεθοδικά. Αν τώρα νιώθεις πως κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα ήθελες, μην τα βάζεις με τους άλλους. Οι εργασιακές υποθέσεις σου χρειάζονται μεθοδικότητα και προγραμματισμό. Μη στέκεσαι στην επιφάνεια και μη δημιουργείς αναταραχές στη σχέση με το σύντροφο σου. Κοίταξε το δάσος και όχι το δέντρο. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από περιστασιακές γνωριμίες και μη θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο για μια ακόμα φορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Εμπόδια και καθυστερήσεις φέρνει η σημερινή μέρα στα σχέδια σου. Μην πανικοβάλλεσαι και μην απογοητεύεσαι . Είναι παροδικά και θα ξεπεραστούν άμεσα. Αν και ξεκινάς με βαριά διάθεση τη μέρα σου στα εργασιακά, όσο περνούν οι ώρες ανακτάς τις δυνάμεις και το κέφι σου για δουλειά. Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιβάλλονται στη σχέση με το σύντροφο σου και μην αφήνεις προβλήματα να διαιωνίζονται. Εσύ που είσαι μόνη, το καλό που σου θέλω… σταμάτα να κατηγορείς διαρκώς τον εαυτό σου για τα όσα δυσάρεστα σου έχουν συμβεί στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανταποκρίσου στις απαιτήσεις της μέρας διατηρώντας την υπομονή και την προσοχή σου. Κάποιες υποθέσεις σου χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και σημασίας. Η ανάγκη σου για διάκριση και επιτυχία στα εργασιακά, σε κάνει απόλυτη και σκληρή στον τρόπο έκφρασης σου με συναδέλφους. Λάβε την τελική απόφαση στη σχέση με το σύντροφο σου και μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να σε κυριεύουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην κατηγορείς τους άλλους και μην καλύπτεις μ’ αυτόν τον τρόπο τα δικά σου λάθη και επιλογές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!