Τα ζώδια σήμερα 06/08/2019

Pluralism / Αυγ 06, 2019 - Πηγή: thebest

Τα ζώδια σήμερα 6 Αυγούστου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα κρύβει συναισθηματική ευαισθησία . Προσέξτε γιατί η απόσταση και οι παρεξηγήσεις, θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταματήστε να ενισχύετε οικονομικά κοντινά σας άτομα που δεν το αξίζουν. Ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα στο σπιτικό σας ή με την μητέρα σας, δώστε την απαραίτητη προσοχή. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες προοπτικές ανοίγονται,  τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα. Όσοι είστε μόνοι / μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα χρήματα και φερθείτε ρεαλιστικά αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του. Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί το αισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν φανείτε συνετοί, αδράξετε τις ευκαιρίες και μείνετε προσγειωμένοι  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και την βελτίωση των οικονομικών σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκτός από εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό, αρνητικά θα είναι και τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα άστρα σήμερα ευνοούν τις συναναστροφές σας και μιας και έχετε πρωτότυπες ιδέες, καλό θα ήταν να στραφείτε σε σοβαρές συζητήσεις. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε μελλοντικά. Συζητήστε τα προβλήματα σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, φροντίστε όμως να κατεβάστε τους τόνους και να αποφύγετε λογομαχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας.  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΕΙΣ

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις. Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!