Τα ζώδια σήμερα 06/07/2021

Pluralism / Ιουλ 06, 2021 - Πηγή: athensvoice

06.07.2021 | 08:44

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.07.2021

Κριέ, η Τρίτη είναι από τις μέρες που η αλήθεια «πάει χεράκι» με το ψέμα και είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα

© Mike Von / Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός

Η Τρίτη είναι από τις μέρες που η αλήθεια «πάει χεράκι» με το ψέμα και είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα. Επίσης, το μυαλό σου θα έχει την τάση να είναι scattered, οπότε προσοχή σε λάθη απροσεξίας αλλά και στην οδήγηση.

Ταύρος

Οικονομικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά αλλά φυσικά και κινήσεις, καλύτερα να αποφευχθούν σήμερα, καθώς η αντίληψη σου δεν θα είναι σωστή και η άλλη πλευρά όχι απολύτως ειλικρινής...

Δίδυμοι

Not a good day για σημαντικές αποφάσεις σήμερα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και γενικότερα, μιας και στο μυαλό σου επικρατεί σύγχυση και η κρίση σου θα είναι πιθανότατα λανθασμένη με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα.

Καρκίνος

Το προγραμματάκι μάλλον δεν θα σου βγει όπως το 'χες σχεδιάσει, οπότε δείξε ευελιξία για να μην εκνευριστείς και αγχωθείς περισσότερο. Από την άλλη, μπορεί να μην είσαι σίγουρος πως να κινηθείς για ένα θέμα στα επαγγελματικά ή στις σπουδές, γι’ αυτό κράτα στάση αναμονής.

Σχετικα

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5-11 Ιουλίου 2021

Λέων

Καλύτερα να μην δανειστείς ή δανείσεις λεφτά σήμερα, ακόμη κι αν το αίτημα προέρχεται από φίλους και συνεργάτες, ενώ άσε τις συζητήσεις για το budget ενός πρότζεκτ ή της επιχείρησης σου για άλλη μέρα.

Παρθένος

Το κλίμα σχετικά με την καριέρα και την κατεύθυνση των επαγγελματικών σου είναι πολύ ασταθές, δημιουργώντας σύγχυση που δεν ευνοεί τις αποφάσεις. Δώσε λίγες μέρες τράτος, γιατί από το Σάββατο και έπειτα τα πράγματα βελτιώνονται.

Ζυγός

Από τις μέρες που το πρόγραμμα σε δουλειά και καθημερινότητα μπορεί να έρθει «τούμπα», τα λάθη αφηρημάδας «σου κλείνουν το μάτι», ενώ χρειάζεται προσοχή και σε νομικές και συμβολαιογραφικές διαδικασίες.

Σχετικα

Τα Ζώδια της Δευτέρας 05.07.2021

Σκορπιός

Θα έχεις την τάση να ακούς και να βλέπεις αυτά που θέλεις και όχι την πραγματικότητα στα ερωτικά, κυρίως αναφορικά με νέες γνωριμίες, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, γιατί «παίζει» εξαπάτηση.

Τοξότης

Έχε υπόψη σου ότι πολλά από αυτά που θα ακούσεις από σύντροφο, συνεργάτες, φίλους ή οικογένεια μεριά θα είναι απλά fake news με «το δούλεμα να πάει σύννεφο». Άκου, ερεύνα και κυρίως άσε τις αποφάσεις για τα επαγγελματικά από Δευτέρα.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακά επικρατεί θολούρα με συνεργάτες αλλά και πρόσωπα της καθημερινότητας σου και θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλους να ξεφουρνίσουν ένα ψεματάκι, προκειμένου να καλύψουν μια «λαμογιά». Όχι καλή μέρα για συμφωνίες και εμπορικές συναλλαγές.

Υδροχόος

Παίζει πολύ ψεμματούρα στο ερωτικά κυρίως για τους ελεύθερους και θα σου είναι πραγματικά δύσκολο να δεις τα signs, προστατεύοντας τον εαυτό και την καρδιά σου, γι’ αυτό έχε το νου σου. Επίσης, μην προχωρήσεις σε οικονομικές αποφάσεις και κινήσεις για το μέλλον της επιχείρησης σου μέχρι το Σάββατο.

Ιχθύες

«Και το μυαλό σου είναι θολό» και δεν μπορείς να διακρίνεις την απάτη με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, οπότε αγοραπωλησίες, μεταβιβάσεις, ενοικιάσεις ακινήτων και φυσικά υπογραφές συμβολαίων πάνε μετά τις 10/7, για να μην «τραβάς τα μαλλιά σου».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!