Τα ζώδια σήμερα 05/06/2020

Pluralism / Ιουν 05, 2020 - Πηγή: ant1news

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Your browser does not support the audio element.

Παρασκευή 5 Ιουνίου σήμερα και πρόκειται για μια σημαντική ημέρα από αστρολογικής απόψεως, αφού ανοίγει ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη.

ΚΡΙΟΣ: Δε θα σε βγάλει πουθενά το να αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου με βιβλιαράκι οδηγιών, γιατί ο άλλος που έχεις απέναντι σου δεν είναι καφετιέρα. Και δεν είναι μόνο ο άλλος που πρέπει να σκεφτείς, αλλά και τον εαυτό σου, γιατί πιστεύοντας σε συγκεκριμένα σενάρια αποκλείεις το ενδεχόμενο να συμβαίνουν άλλα, που όντως συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σου και δεν παίρνεις χαμπάρι. Επίσης, καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις με τον ίδιο ρεαλισμό και τα επαγγελματικά σου θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι κόντρες με άτομα του φιλικού σου κυρίως περίγυρου δεν μπορούν να περάσουν στα ψιλά. Αντίθετα, φαίνεται να σε κλονίζουν και να σου δημιουργούν ερωτηματικά για την αξία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου. Παράλληλα, ξυπνούν και κάποιες φοβίες σου σχετικά με τις σχέσεις, τη μοναξιά και το πόσο μάταια είναι κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή… Σε κάθε περίπτωση κοίτα να είσαι ειλικρινής, τουλάχιστον με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αναγνωρίσεις την αφέλεια ή την επιπολαιότητα με την οποία μπορεί να αντιμετώπισες κάποιους ανθρώπους ή τις προσδοκίες με τις οποίες μπορεί να τους επιβάρυνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται και αυτό δεν μπορείς να το θυμάσαι μόνο όταν σε βολεύει. Ειδικά τώρα μάλιστα που εσύ μπορεί να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν υπολογίζεις σωστά και καταλήγεις συναισθηματικά μπερδεμένος ή ματαιωμένος. Όσο σκληρό κι αν είναι, είναι προτιμότερο να κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους που λαμβάνεις υπ' όψη στα σχέδια σου και να σου τα γκρεμίσουν τώρα που είναι στα θεμέλια, παρά να χτίσεις χάρτινους πύργους εν αγνοία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτές οι μέρες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στο ενδεχόμενο που σε απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς με όση υπομονή έχεις. Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου. Το θέμα βέβαια στο δρόμο είναι ότι δεν αρκεί να προσέχεις εσύ, αλλά και οι άλλοι, πράγμα που ειδικά τώρα είναι υπό αμφισβήτηση. Όσο περνάει όμως απ' το χέρι σου να θυμάσαι ότι δεν είσαι άτρωτος και να μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Από την άλλη είναι πιθανό να απογοητευτείς από κάποιους ανθρώπους στο κοντινό σου περιβάλλον από τους οποίους περίμενες μεγαλύτερη στήριξη.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά και μόνα τους, αλλά και ως πτυχές άλλων θεμάτων μπορεί να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο αυτό το διάστημα. Καλύτερα λοιπόν να αφήσεις τις αβρότητες για την ώρα και να μην πας σαν το πρόβατο στη σφαγή. Το ενδεχόμενο μιας οικονομικής εξαπάτησης ή μιας λανθασμένης εκτίμησης παίζει δυνατά και κοστίζει πολύ. Στα όποια σενάρια μπορεί να γυρνάνε αυτή τη στιγμή μες στο κεφάλι σου θα πρέπει να υπολογίσεις και ανθρώπους ή ομάδες ανθρώπων που αυτή την περίοδο μπορεί να ζητάνε τη συνδρομή σου, αλλά και προσωπικά σου σχέδια που σκοπεύεις να χρηματοδοτήσεις, αλλά μάλλον δε θα έχουν την έκβαση που περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υπερβολές αυτή την περίοδο κοστίζουν, και μάλιστα αδρά... Το ότι μπορεί να έχεις το πάνω χέρι σε μια σχέση ή μια συνεργασία δε σου δίνει αυτομάτως και την ελευθερία να συμπεριφερθείς χωρίς να υπολογίσεις κανέναν άλλον, ειδικά τώρα που ίσως υπερεκτιμάς τη δύναμη που θεωρείς ότι κατέχεις. Ακόμα κι αν ο άλλος σε έχει ανάγκη αυτή την περίοδο, κάποια στιγμή αυτή θα τελειώσει και τότε θα πρέπει να κοιμηθείς όπως θα έχεις στρώσει. Γενικότερα, αν νιώθεις ότι έχεις να κάνεις με χαζούς, να θυμάσαι ότι μπορεί να είναι παγίδα.

ΖΥΓΟΣ: Τα λόγια τα μεγάλα και οι υποσχέσεις δε βοηθάνε αυτή την περίοδο. Αντίθετα μπορεί να σε μπερδέψουν άσχημα και να σε αποπροσανατολίσουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτά που μπορεί να ακούσεις από ανθρώπους που παίρνουν αψήφιστα τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στη ζωή σου οι οποίες δεσμεύσεις μπορεί να σου δώσουν, όσο στις αυταπάτες που μπορεί να τρέφεις εσύ ο ίδιος και οι οποίες σε κάνουν είτε να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις στις οποίες δε θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, είτε να παραμένεις σε μία κατάσταση επειδή την ωραιοποιείς, όχι επειδή είναι ωραία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι τα οικονομικά σου πάνε απ’ το καλό στο καλύτερο, το να πάρεις αέρα και να αρχίσεις να ξοδεύεις ανελέητα δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Αυτό που επίσης μπορεί να είναι επιβαρυντικό για το πορτοφόλι σου είναι η αδυναμία που έχεις σε κάποιους ανθρώπους και στους οποίους μεταξύ άλλων τρόπων να τους δείξεις την αγάπη σου φαίνεται ότι επιλέγεις το να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν επίσης με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να δελεάσεις και να κερδίσεις κάποιον είναι πολύ πιθανό να φας τα μούτρα σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην μπερδεύεις το ένστικτο σου με τις ανάγκες σου. Είναι δυο πράγματα που μπορεί να σε κάνουν να δεις τις καταστάσεις με τον άκρως διαφορετικό τρόπο. Ίσως η ανάγκη σου για μια σχέση, για μια γνωριμία που θα έχει νόημα σε κάνει να νιώθεις ενθουσιασμό με ανθρώπους για τους οποίους το ένστικτο σου δεν πείθεται καθόλου. Είσαι σαν τις γυναίκες που προκειμένου να μη μείνουν στο ράφι είναι διατεθειμένες να παντρευτούν τον λάθος άνθρωπο. Αυτό το διάστημα μην πηγαίνεις φιρί-φιρί σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις επιπόλαιες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πίεση των ημερών μπορεί να σε κάνει να ψάξεις λύσεις για να ξεσπάσεις που δεν είναι και οι πλέον ενδεικνυόμενες, αφού είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα, κυρίως όσον αφορά στην υγεία σου. Καλό λοιπόν θα είναι να προσέξεις τη διατροφή σου και να πας κόντρα στην τάση σου για κραιπάλες και καταχρήσεις. Κι επειδή σε αυτή τη φάση σου είναι δύσκολο να αξιολογήσεις τους στόχους σου και το που θες να πας προσπάθησε να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται και αν δε σου κάνει άσε να φανεί στην πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο "καλύτερο αύριο" όπως το ονειρεύεσαι απαραίτητο συστατικό είναι η ασφάλεια και σίγουρα για να την πετύχεις έχει κι αυτή το τίμημα της. Από αυτό όμως μέχρι το δέχομαι ό,τι μου πουν και κάνω εκπτώσεις τύπου black Friday, όχι την ελληνική, την αμερικάνικη, έχει μεγάλη διαφορά. Το ξεπούλημα λοιπόν δε θα σου προσφέρει καμία απολύτως ασφάλεια. Θα έχεις δει πως ποδοπατούνται για μια τηλεόραση. Η ασφάλεια σου είναι οι ικανότητες σου κι αυτά που προσφέρεις σε μία σχέση ή μία συνεργασία. Αν δεν τα πουλήσεις ακριβά, τουλάχιστον πούλα τα σε μία αξία που να τους αναλογεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αρχίσεις να εξιδανικεύεις καταστάσεις και συναισθήματα. Είναι σαν να ψάχνεις διακαώς κάποιον ή κάτι που θα αποτελέσει για σένα μια φωλιά για να κρυφτείς την ώρα που οι ουρανοί ρίχνουν καρέκλες. Μόνο που είσαι διατεθειμένος να κρυφτείς κάτω από ένα δέντρο που μόλις πέσει κανένας κεραυνός πάνω του θα γίνει παρανάλωμα του πυρός και τότε είναι που θα παρακαλούσες να είχες γίνει λούτσα. Έχεις μια μοναδική ευκαιρία να σταθείς στα πόδια σου, μην την υποτιμήσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!