Τα ζώδια σήμερα 05/01/2020

Pluralism / Ιαν 05, 2020 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Δημοσιεύθηκε: 05.01.2020 | 07:32

Facebook Twitter

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2020. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Απόλαυσε τη μέρα σου και το κλίμα των εορτών που συνεχίζεται. Οι προτάσεις των φίλων για διασκέδαση και ομαδικές δραστηριότητες συνεχίζονται και εσύ φαίνεται πως θέλεις να κάνεις τα χατίρια όλων. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν φεύγουν λεπτό απ’ το μυαλό σου. Ενίσχυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πλησίασέ τον και μοιράσου μαζί του τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα αυτό το διάστημα να ελκύεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οπότε είναι δική σου η επιλογή για τον ποιον θα αφήσεις να τρυπώσει στην καρδιά σου.

Ταύρος: Βρες τρόπους σήμερα να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα. Να κάνεις διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη άλλωστε από το ζώδιο του Ταύρου σε προδιαθέτει για λίγη χαλάρωση, παραμονή στο σπίτι και ξεκούραση. Φτιάχνοντας και λίγο το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας, αποφασίζεις και πολύ σοφά φυσικά, να εργαστείς συλλογικά. Να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες με συναδέλφους και μέσα από αυτό να ανακαλύψεις ενδεχομένως νέα ερεθίσματα και επιχειρήματα. Έχεις άπλετο χρόνο να αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφο σου και να του καλύψεις τις όποιες ανασφάλειές του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μη βασανίζεσαι με αδιέξοδες σκέψεις του παρελθόντος.

Δίδυμοι: Σήμερα είσαι λίγο πιο χαλαρή, πιο ήρεμη για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να τους δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και με το ανοιχτό μυαλό σου να κατανοήσεις τη δική τους στάση ζωής. Απόλαυσε τη συντροφιά τους, διασκέδασε και πέρνα καλά, χωρίς φυσικά να βάζεις τον ερωτικό σύντροφο σου σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε τη συντροφιά φίλων και μην κάθεσαι σπίτι. Είναι ευκαιρία να τρυπώσεις σε παρέες και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!