Τα ζώδια σήμερα 04/06/2019

Pluralism / Ιουν 04, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 4 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 04/06

Ζώδια 4 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 04/06

Δημοσιεύθηκε: 04.06.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 03 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 04 Ιουνίου 2019. Με τη Σελήνη σήμερα σε αντίθεση με τον Δία και σύνοδο με τον Ερμή θα πρέπει να βρούμε τις εσωτερικές μας ισορροπίες και να αποβάλλουμε ό,τι επώδυνο μας στοιχειώνει από το παρελθόν για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Η περισυλλογή θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις αποστάσεις που πρέπει από τα προβλήματά μας, καθώς και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

ΚΡΙΟΣ

Ρίξε το βάρος της προσπάθειάς σου στο να προωθήσεις μελλοντικά τα επαγγελματικά σου σχέδια με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στον 10ο οίκο. Προσοχή όμως στην υπερβολική σου σιγουριά! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Η διαίσθησή σου σήμερα αναφορικά με την αισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι απατηλή!

ΤΑΥΡΟΣ

Σταμάτησε να ζεις μέσα στο άγχος! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου να βελτιωθεί με τον Ερμή στον 2ο οίκο. Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στα πισωγυρίσματα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!