Τα ζώδια σήμερα 02/07/2019

Pluralism / Ιουλ 02, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 2 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 02/07

Ζώδια 2 Ιουλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 02/07

Δημοσιεύθηκε: 02.07.2019 | 00:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 02 Ιουλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 02 Ιουλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Αφέσου στο συναίσθημα σήμερα! Εάν αυτοπεριορίστηκες τελευταία, αναφορικά με τα οικονομικά σου, στο να ζητήσεις βοήθεια, ή στα συναισθηματικά σου, με το να αλλάξεις τις συνθήκες στη σχέση σου, σήμερα έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο, με την επιρροή της έκλειψης, είναι η ορμητικότητα στις πράξεις σου! Στον οικονομικό τομέα απόφυγε βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν σε μακροχρόνια βάση τα εισοδήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεξάρτητα από την επαγγελματική σου ενασχόληση, η μέρα είναι τόσο θετική σήμερα, που πριν να δύσει ο ήλιος θα έχεις θετικά μηνύματα! Να είσαι ωστόσο προσεκτική με τον ηλεκτρονικό σου εξοπλισμό, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χαλάσει κάτι, που θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση στο εργασιακό σου πρόγραμμα. Ενέργησε άμεσα, ώστε το εμπόδιο που θα παρουσιαστεί να μην σε βγάλει τελείως εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα αισθανθείς σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σου που να αισθανθείς ασφαλής και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσεις, εάν πρέπει να δουλέψεις και να εγκαταλείψεις την ασφάλεια του σπιτιού σου. Παρά όμως την αρνητική σου προδιάθεση, η δουλειά σου θα σου δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σου. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!