Τα ζώδια σήμερα 01/10/2019

Pluralism / Οκτ 01, 2019 - Πηγή: newsit

Newsit / Lifestyle / Ζώδια 1 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 01/10

Ζώδια 1 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 01/10

Δημοσιεύθηκε: 01.10.2019 | 07:32

Facebook Twitter

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς ξεκινάει ο μήνας;

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς σήμερα να αναζητήσεις τα εσωτερικά κίνητρα να αφουγκραστείς τις ανάγκες και την ψυχολογία σου φτάνοντας έτσι σε ένα σημείο καλύτερης αυτογνωσίας. Θέσε σαν στόχο πιο ρεαλιστικές προσδοκίες στα εργασιακά και μην απογοητεύεσαι με το παραμικρό. Έχεις αποδείξει το ποια είσαι και το τι είσαι ικανή να κάνεις. Αντιμετώπισε τις όποιες διαφωνίες και διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου με ψυχραιμία. Οι φωνές και οι εντάσεις θα μεγαλώσουν τις αποστάσεις ανάμεσά σας. Μην παρασύρεσαι και μην εντυπωσιάζεσαι από επιπόλαιες γνωριμίες. Μπορεί να έχεις κουραστεί απ’ τη μοναξιά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να οδηγηθείς με κλειστά μάτια σε νέες αδιέξοδες περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιόρισε το άγχος που σε διακατέχει σήμερα και σκέψου πως θα πρέπει να ξεκινήσεις αισιόδοξα το μήνα σου, για να τελειώσει και ευχάριστα. Δέξου και τις απόψεις συνεργατών και μη λειτουργείς με παρωπίδες. Κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε λάθη και να εκτεθείς. Έχεις την τάση να ασκείς έντονη κριτική στον ερωτικό σύντροφό σου. Πες ότι έχεις να πεις με όμορφο τρόπο και μην τον προσβάλλεις. Μέσα απ’ το εργασιακό σου περιβάλλον πιθανά να δεχτείς το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις ενός συναδέλφου. Μην ενθουσιάζεσαι και μην εκτίθεσαι άδικα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα, σε παροτρύνει να διοχετεύσεις όλο σου το πάθος και τη δύναμη στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Συγκράτησε βέβαια την ορμή σου και μην κάνεις λάθος ενέργειες ή παίρνεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε την ανταγωνιστικότητα και μην προσπαθείς να δείξεις την ισχύ σου με λάθος και υπερβολικό τρόπο στα εργασιακά. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη λες λόγια τα οποία ούτε και εσύ η ίδια πιστεύεις. Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και η αίσθηση της μοναξιάς σου μειώνεται. Απόλαυσε το θαυμασμό και το φλερτ και φρόντισε τον εαυτό σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!