Τα ζώδια σήμερα 01/08/2021

Pluralism / Αυγ 01, 2021 - Πηγή: lifo
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024

Τα ζώδια του καλοκαιριού: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου

Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος σάς αποχαιρετά με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, έτσι ξεκινά μια φάση απολαύσεων για εσάς. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 ενεργοποιεί τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και είναι η πρώτη, καθώς ακολουθεί και δεύτερη, επίσης στον Υδροχόο, στις 23/8. Ενδεχομένως να σηματοδοτούν δύο μεγάλα γεγονότα ή όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, μια περίοδος επιτυχιών. Με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο στις 28/7 ο Αύγουστος θα είναι πολύ επικοινωνιακός μήνας, με πολλές καινούργιες φιλίες και επαφές που θα ανοίξουν νέες πόρτες στις ελπίδες και στους στόχους σας. Στις 29/7 ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 15/9 θα είναι ένα πολύ παραγωγικό διάστημα για εσάς, ενώ θα δώσετε και έμφαση στη βελτίωση της φυσική σας κατάστασης. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 πραγματοποιείται στον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα και θα μπορούσε να φέρει μια έκρηξη ενέργειας στην ερωτική σας ζωή, ενώ θα ευνοήσει και τη δημιουργία οικογένειας. Από τις 16/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, και μέχρι τις 10/9, που θα παραμείνει στον τομέα των συνεργασιών, θα είναι ένα αρμονικό διάστημα για τις σχέσεις σας και ιδανική εποχή για την επισημοποίηση του δεσμού σας. Στις 20/8 γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος, φέρνοντας ανατροπές στην παγκόσμια οικονομία. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 23/8 δίνει ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός σχεδίου και βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής. Στις 30/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και όλες οι επαφές και διαπραγματεύσεις θα έχουν μια ομαλή ροή.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός στόχου και αφήνει χώρο για καινούργιες προσπάθειες που θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη Πανσέληνος στις 23/8, που σημαίνει πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο στις 28/7 βρίσκεστε και πάλι στο προσκήνιο και καθώς ο πλανήτης της τύχης θα παραμείνει στον τομέα της των επιτευγμάτων σας μέχρι τις 29/12, θα φτάσετε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας σας. Νέες ευκαιρίες θα βρεθούν στον δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά. Ενδεχομένως ορισμένοι από εσάς να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα εργασία σας. Στις 29/7 Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και σας κάνει πολύ διεκδικητικούς, οπότε θα έχετε την απαραίτητη τόλμη για να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα είτε μέσω της αγοράς κατοικίας είτε μέσω της βελτίωσης του χώρου σας. Επίσης, μπορεί να χρειαστούν τη φροντίδα σας ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας και θα πρέπει να την προσφέρετε απλόχερα. Στις 15/8 γυρίζει ο Ουρανός στο ζώδιό σας ανάδρομος και αλλάζει τις προτεραιότητές σας, δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες. Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό στις 16/8 και μέχρι τις 10/9 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας, καθώς η ανάγκη σας για παρασπονδίες θα είναι αυξημένη.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με αίσιες εξελίξεις κλείνει ο Ιούλιος. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 24/7 θα δείτε απτά αποτελέσματα που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας, καθώς δίνει έμφαση σε θέματα σπουδών, ταξίδια και συνεργασίες με το εξωτερικό. Καθώς αποτελεί την πρώτη από τις δύο πανσελήνους στο συγκεκριμένο ζώδιο (η δεύτερη είναι στις 23/8), θα σας δοθούν δύο ευκαιρίες για ολοκλήρωση σημαντικών στόχων, οπότε μη βιαστείτε να απογοητευτείτε αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Στις 28/7 ο επεκτατικός Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο, φέρνοντας τύχη στα επαγγελματικά σας και μέχρι τις 29/12 θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας, ενώ θα ταξιδεύετε πολύ συχνά. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και ευνοεί το εμπόριο, τις μετακινήσεις και την προώθηση των υπηρεσιών σας ‒ μέχρι τις 12/8 θα είστε σε συνεχή εγρήγορση. Ο Αύγουστος με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα και μπορείτε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, να ασχοληθείτε με τη συγγραφή ή τις δημόσιες σχέσεις. Στις 16/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας και μην αφήνετε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Τώρα είναι ιδανική εποχή για να ερωτευτείτε ή να δημιουργήσετε οικογένεια οι δεσμευμένοι. Στις 30/8 έρχεται και ο Ερμής να συντροφεύσει την Αφροδίτη στον Ζυγό και θα πετύχετε πολλά αν αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, που θα είναι άριστες. Η ευγένεια και το ταμπεραμέντο σας θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται σε οικονομικές υποθέσεις με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 23/7 και καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 θα ενισχυθεί το εισόδημά σας μέσω κοινών πόρων και θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε τακτική ως προς τη διαχείριση των χρημάτων σας, προκειμένου να επενδύσετε σε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Στις 23/8 πραγματοποιείται και δεύτερη Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο, που σημαίνει πως θα σας δοθεί κι άλλη ευκαιρία για να πετύχετε τους στόχους σας και γενικά θα είναι ένα καλό διάστημα για τα οικονομικά σας, καθώς στις 28/7 επιστρέφει και ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, στον Υδροχόο για να μοιράσει απλόχερα κέρδη και ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη. Ιδανική εποχή, λοιπόν, για να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας. Στις 29/7 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 15/9 θα είστε σε διαρκή εγρήγορση, κάνοντας πολλές επαφές με άτομα που θα εκτιμήσουν τις υπηρεσίες σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 έχει επεκτατικό χαρακτήρα για τα οικονομικά σας και αν κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα θα ευνοηθεί. Στις 15/8 γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος, επαναφέροντας στο προσκήνιο συνεργάτες από τα παλιά ή άτομα με τα οποία είχατε ένα κοινό όραμα, ενώ θα επανασυνδεθείτε και με φίλους από το παρελθόν. Από τις 16/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας και θα επικρατεί αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Εξαιρετική εποχή για ανακαίνιση ή αλλαγή κατοικίας.

 

 

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή σάς απασχολούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα συνεχίσουν να σας απασχολούν μέχρι τον Αύγουστο. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας, βάζοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, κάτι που θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 πραγματοποιείται απέναντί σας και έχει να κάνει με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Στις 23/8 θα γίνει και η δεύτερη Πανσέληνος, επίσης στον Υδροχόο, επαναφέροντας μια συνεργασία στο προσκήνιο που απορρίψατε, με καλύτερους όρους και περισσότερες αποδοχές. Στις 28/7 επιστρέφει και ο Δίας ανάδρομος στον Υδροχόο, δίνοντας νέες ευκαιρίες, και μέχρι τις 29/12 θα έχετε πλέον εδραιωθεί, βλέποντας σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας αξίζει, καθώς στις 29/7 εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο, που σας δίνει τον απαραίτητο δυναμισμό και σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8/8 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και πρέπει να εστιάσετε στα όνειρα και στις ελπίδες σας. Ένα καινούργιο ξεκίνημα θα σας δώσει ώθηση και θα βελτιώσει τη ζωή σας. Σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε και βάλτε το σε εφαρμογή. Στις 15/8 επιστρέφει ο Ουρανός ανάδρομος και καθώς τονίζει τον τομέα της καριέρας, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε μια επιχειρηματική προσπάθεια που είχατε αφήσει στην άκρη και θα επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Μετακινήσεις και επαφές θα είναι συχνές από τις 16/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και σχεδόν όλο τον Αύγουστο θα είστε απασχολημένοι με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μπορεί να ξεφύγετε από τα όρια των αντοχών σας. Στις 24/7 η Πανσέληνος στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και είναι η πρώτη, καθώς ακολουθεί και δεύτερη, επίσης στον Υδροχόο, στις 23/8. Κάποια σημαντικά γεγονότα θα σας δώσουν ώθηση και θα μπορέσετε να διακριθείτε στην αγορά εργασίας για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Αν κάτι δεν ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, θα σας δοθεί δεύτερη ευκαιρία στις 23/8. Στις 28/7 επιστρέφει και ο Δίας με τον επεκτατικό του χαρακτήρα στον Υδροχόο και ανοίγονται νέες προοπτικές που αν τις αξιοποιήσετε, θα βγείτε κερδισμένοι. Με προσεκτικά βήματα και αβίαστες αποφάσεις θα πετύχετε πολλά. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 29/7 ξεκινά μια περίοδος που θα δίνετε περισσότερη σημασία στις προσωπικές σας υποθέσεις: θα γίνετε πιο διεκδικητικοί στα επαγγελματικά και στην ερωτική σας ζωή. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μέχρι τις 23/8, που ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας. Ξεκουραστείτε, ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση. Στις 15/8 γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος και φέρνει στην επιφάνεια θέματα σπουδών ή διαδικαστικές υποθέσεις και θα είστε σε συνεχή εγρήγορση. Από τις 16/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, αρχίζουν τα οικονομικά σας να βελτιώνονται σημαντικά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια πολύ δημιουργική φάση και θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή την εποχή, δίνοντας έμφαση στα ταλέντα σας. Η βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής από τις 23/7, με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις, με αποτέλεσμα να εμπνέεστε από τους νέους προορισμούς που επισκέπτεστε και από καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Στις 24/7 η Πανσέληνος στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα του έρωτα και των απολαύσεων και ευνοεί τη δημιουργία ενός έργου, μιας ερωτικής σχέσης και την απόκτηση παιδιού. Αν κάτι δεν πάει καλά, μην το βάλετε κάτω, καθώς ακολουθεί και δεύτερη Πανσέληνος, επίσης στον Υδροχόο, στις 23/8. Επίσης, στις 28/7 επιστρέφει κι ο Δίας στον Υδροχόο και μέχρι τις 29/12 θα έχετε πολλές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας μέσω επενδύσεων και βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, ενώ κάποιοι από εσάς θα διακριθείτε για τα ταλέντα σας. Ιδανική εποχή για να πάρετε ρίσκα και να δοκιμάσετε την τύχη σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για την υλοποίηση ενός πλάνου, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής, φέρνοντας ένα διάστημα έντονης ψυχαγωγίας, κατά το οποίο θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας ευχάριστα. Στις 15/8 γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος και μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σας έναν πρώην έρωτα ή μια οφειλή. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 16/8 θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, ενώ με την είσοδο του Ερμή στις 30/8 θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καριέρα και φιλοδοξίες αποτελούν βασικό σας μέλημα με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 23/8 και θα επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσετε τον στόχο σας. Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 φέρνει σε κόντρα τις ανάγκες της οικογένειας και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να εξισορροπήσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Επειδή ακολουθεί και δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 23/8, ό,τι δεν καταφέρετε να επιλύσετε μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έχετε και 2η ευκαιρία, οπότε δεν πρέπει να απογοητευτείτε. Στις 28/7 εισέρχεται και ο Δίας στον Υδροχόο, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Μπορεί να αφορά την απόκτηση ενός ακινήτου ή την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Όπως και να έχει, θα έχετε την εύνοιά του μέχρι τις 29/12. Με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο στις 29/7 ξεκινά μια εποχή έντονης κοινωνικής ζωής και πολλοί από εσάς θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσω της συμμετοχής σας σε μια ομάδα. Στις 8/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί ξεκινήματα που αφορούν τις σπουδές, τα ταξίδια και τις επιχειρήσεις και αν μελετήσετε σωστά τις ενέργειές σας και όλες τις παραμέτρους, θα βγείτε κερδισμένοι. Στις 15/8 γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος και επαναφέρει θέματα συνεργασιών στο προσκήνιο, οπότε θα επανεξετάσετε μια συνεργασία που θα σας προσφέρει καλύτερες αποδοχές. Από τις 16/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα έχετε πιο εσωστρεφή διάθεση και θα αφιερώσετε χρόνο σε μια νέα ερωτική σχέση. Προσέξτε την υπερκατανάλωση φαγητού και αλκοόλ.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου σάς βρίσκουν πολυάσχολους, θα ταξιδεύετε συχνά και θα προωθήσετε με επιτυχία τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Στις 23/7 εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, φωτίζοντας τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, οπότε για έναν μήνα θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να ασχοληθείτε με τις σπουδές και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας εμπορικής σας υπόθεση με πολύ καλές αποδοχές. Στις 23/8 έχουμε και δεύτερη Πανσέληνο στον Υδροχόο, οπότε θα έχετε κι άλλη ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 28/7 επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Δίας στον Υδροχόο και μέχρι τις 29/12 θα στηρίζει τις προσπάθειές σας, έτσι θα καταφέρετε να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας στη δουλειά σας. Με τον Άρη σύμμαχό σας από τις 29/7, που εισέρχεται στην Παρθένο, θα δώσετε έμφαση στην καριέρα και στις φιλοδοξίες σας και αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 αποτελεί ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ή μια επιχειρηματική προσπάθεια στο εξωτερικό, αρκεί να εξετάσετε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης, θα είναι εξαιρετική εποχή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές και να πάρετε από Σεπτέμβρη το πτυχίο σας. Στις 15/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και επαναφέρει θέματα υγείας στην επιφάνεια, κάτι που μπορεί να ρίξει τους ρυθμούς σας. Προσέξτε τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Ζυγό στις 16/8, φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ ο Κρόνος σάς ανάγκασε να αλλάξετε συνήθειες προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα, έρχεται ο Δίας στις 28/7 στον Υδροχόο, φέρνοντας κέρδη και ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και μέχρι τις 29/12 θα έχετε βελτιώσει τα οικονομικά σας σε ικανοποιητικό σημείο. Αυξήστε τις τιμές σας, επενδύστε σε νέα, καινοτόμα προϊόντα, ζητήστε αύξηση από τη δουλειά σας. Στις 24/7 η Πανσέληνος στον Υδροχόο κλείνει έναν κύκλο με σημαντικές αποδοχές και σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας προκειμένου να βάλετε σε εφαρμογή μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Αν κάτι δεν πάει καλά, μην αγχωθείτε, καθώς ακολουθεί δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 23/8. Είναι σημαντικό στην παρούσα φάση να μη σας παρασύρει η καταναλωτική σας τάση. Στις 29/7 εισέρχεται ο Άρης στην Παρθένο και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τις σπουδές, τα μέσα ενημέρωσης και τα ταξίδια, σημειώνοντας μεγάλη πρόοδο. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα και θα επανεξετάσετε τη σχέση σας. Αν κάτι δεν σας αρέσει, μπορείτε κάλλιστα να το αλλάξετε και να μην καταπιέζεστε. Στις 15/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στην ερωτική σας ζωή με την επιστροφή ενός πρώην έρωτα, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά πώς θα πρέπει να πράξετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 16/8 φέρνει εύνοια στον τομέα της καριέρας και της φήμης, ενώ του Ερμή στις 30/8 αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση εργοδοτών και προσώπων εξουσίας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή είστε οι πρωταγωνιστές και θα παραμείνετε για το μεγαλύτερο μέρος τον Αύγουστου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 24/7 είναι η πρώτη που πραγματοποιείται στον τομέα της προσωπικής σας ανάπτυξης και θα επικεντρωθείτε στα όνειρα και στις φιλοδοξίες σας, ενδεχομένως με περισσότερο σθένος και επιμονή. Τώρα θα πρέπει να οραματιστείτε τον εαυτό σας πετυχημένο και να βάλετε σε προτεραιότητα τα σχέδιά σας. Θα σας δοθεί και δεύτερη ευκαιρία, με την Πανσέληνο επίσης στο ζώδιό σας στις 23/8. Ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σας στις 28/7 και μέχρι τις 29/12 θα σας στηρίζει σε όλες σας τις προσπάθειες, που σημαίνει πως αν δεν υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας, λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας και ενεργήσετε προσεχτικά, θα βγείτε νικητές. Στις 29/7 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και μέχρι τις 15/9 θα είστε πολύ δυναμικοί και θα προσεγγίσετε με επιτυχία το άτομο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση κοινών πόρων. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 δίνει ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά μια συνεργασία, ενώ αποτελεί εξαιρετική στιγμή για γάμο. Στις 15/8 γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος και φέρνει κάποιες αλλαγές στον τομέα της οικογένειας, που δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστες. Μπορεί να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να βελτιώσετε τον χώρο σας, αναμένοντας την έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Ζυγό στις 16/8, δίνει ευκαιρίες για ταξίδια και επιτυχίες στις σπουδές, ενώ από τις 30/8, που εισέρχεται και ο Ερμής, θα βελτιωθούν οι διανοητικές σας ικανότητες.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 23/7 επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας και σε θέματα της καθημερινότητας, ωστόσο η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24/7 σας προκαλεί μια εσωστρεφή διάθεση και απαιτεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Μέχρι τις 23/8, που γίνεται η δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και να δουλέψετε με τον εαυτό σας προκειμένου να επουλώσετε πληγές από το παρελθόν, ενώ θα γίνουν και κάποιες μυστικές συναντήσεις που θα συμβάλουν στη βελτίωση του ψυχισμού σας. Στις 27/8 εισέρχεται και ο Δίας στον Υδροχόο και θα έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό σας, που θα σας δίνει αισιοδοξία και ώθηση να αποβάλετε τα άγχη και τις ανησυχίες σας, ενώ θα συμβάλει και στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Στις 29/7 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και αποτελεί ιδανική στιγμή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας. Ο Ουρανός, με την επιστροφή του σε ανάδρομη πορεία στις 15/8, μπορεί να ανακινήσει θέματα που αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα ή να προκαλέσει κάποιες ανατροπές στις μετακινήσεις. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Ζυγό στις 16/8, αυξάνει το εισόδημά σας μέσω κοινών πόρων και δίνει ευκαιρίες σε όσους αναζητούν μια νέα πηγή εσόδων ή τον έρωτα.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!