Τα ζώδια σήμερα 01/07/2021

Pluralism / Ιουλ 01, 2021 - Πηγή: newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021

Share this post

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα  ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Έχεις σήμερα την τάση να είσαι πιο ακριβής και άμεση για το πώς αισθάνεσαι αφήνοντας το συναίσθημα να σε οδηγήσει. Μπορεί ωστόσο να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις τις ανάγκες σου για ανεξαρτησία με την ισχυρή επιθυμία να παραμείνεις σε αυτό που είναι πιο οικείο και ασφαλές.

Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να δώσεις λύσεις σε προβλήματα και εργασιακά θέματα που σου δημιουργούν άγχος. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκίνα αισιόδοξα τον νέο μήνα σου έχοντας τη βεβαιότητα πως σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Ταύρος: Σήμερα και αύριο έχεις την τάση να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Παρόλα αυτά μπορεί να διχαστείς, καθώς ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να μοιραστείς, να συνεργαστείς και να συνδεθείς.

Σκέψου ότι θα αποδώσεις καλύτερα αν ασχοληθείς με δροσιστικές δραστηριότητες. Νεύρα και ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου αλλά ούτε και την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ενδεχόμενη ή επιθυμητή επανασύνδεση μπορεί να μην σου βγει σε καλό τελικά.

Δίδυμοι: Σήμερα και αύριο η Σελήνη σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς ή να διαφοροποιήσεις. Θα σου κάνει καλό να αφιερώσεις χρόνο σε διασκεδαστικές και απολαυστικές δραστηριότητες.

Προστάτευσε τις σχέσεις με συναδέλφους από εντάσεις ή διαφωνίες. Μην λες πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που δεν πιστεύεις ή και που τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ έχει πάψει να σε ικανοποιεί.

Καρκίνος: Σήμερα και αύριο είναι πιθανό να επενδύσεις επιπλέον ενέργεια στις φιλοδοξίες και τις επιδόσεις σου. Ορισμένοι κανόνες χρειάζονται την προσοχή σου και κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου συνέπεια. Για αυτό παρόλο που έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης θα πρέπει να προσαρμοστείς.

Απόφυγε συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που μπορεί να δημιουργήσουν ρήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!