Τα ζώδια σήμερα 01/02/2020

Pluralism / Φεβ 01, 2020 - Πηγή: mononews

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020

Τι κέφια έχουν οι πλανήτες για σήμερα, Σάββατο; Πώς θα είναι η μέρα για κάθε ζώδιο;

Από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά συντηρητικοί για να προσπαθήσετε ή να επενδύσετε σε νέα πράγματα. Η μέρα αυτή όμως θα σας δείξει με τον τρόπο της ότι κακώς δεν επενδύσατε σε κάτι νέο τον καιρό που έπρεπε…

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε εξαντλημένοι από την έντονη και κοπιαστική μέρα που έχετε πίσω σας και χρειάζεστε ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεών σας. Φροντίστε να περάσετε χαλαρά και όμορφα το βράδυ σας, με άτομα που σας αγαπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε αρκετή ενέργεια σήμερα, αλλά και σημαντικά τονωμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια εργασία με πιεστικές προθεσμίες που έχετε αναλάβει.

ΛΕΩΝ

Θέματα υγείας κάνουν την εμφάνισή τους. Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας! Εάν βρίσκεστε ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση, ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση, με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά είναι η πηγή ανησυχίας, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημά της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους και σύντομα θα ανασάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μια θετική αύρα, σαν απόρροια των ισορροπιών που έχουν βρει οι σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην αφήνετε να σας χαλάσει τίποτε την θετική αυτή ατμόσφαιρα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλά φροντίστε το έγκαιρα, για να ταλαιπωρηθείτε λιγότερο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα συμβεί κάτι απροσδόκητο σήμερα, που δεν θα μπορείτε να πιστέψετε στα μάτια σας! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική!

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα μπορεί να σας φέρει μια νέα ερωτική σχέση, αρκεί να αποφασίσετε να βγείτε από το κουκούλι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Ίσως ο νέος σας έρωτας να κρύβεται κάπου στο φιλικό σας περιβάλλον και δεν τον έχετε ανακαλύψει ακόμη…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!