Ταξίδι στη διάσημη Πάρο

Pluralism / Ιουλ 22, 2018
Viral: Οι εφημερίδες της ημέρας 23-04-2024
Η Πάρος είναι ένα από τους πιο δημοφιλής  προορισμούς ειδικά για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς μπορεί και συνδυάζει μία πληθώρα επιλογών.
 
Στο τρίτο και μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων υπαρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να ανακαλύψει κανείς. Η Πάρος κτισμένη με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με τις γραφικές παραλίες, την γαλάζια θάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, συγκαταλέγεται στις πρώτες προτιμήσεις των ελλήνων επισκεπτών και όχι μόνο.
 
Ειδικότερα, η  πρωτεύουσα του νησιού Παροικιά και η Νάουσα με το λιμάνι της είναι από τα πιο ξακουστά μέρη των Κυκλάδων.
Η Νάουσα είναι είναι το ίδιο δημοφιλής με την πρωτεύουσα του νησιού, καθώς προσφέρει  ανάπαυση και ευχαρίστηση αφού συνδυάζει όμορφες παραλίες, νυχτερινή ζωή και την ησυχία του φυσικού περιβάλλοντος.
Αποτέλεσμα εικόνας για πάρος ναουσα
 
 
Η πρωτεύουσα της Πάρου Παροικιά συνιστά ένα μέρος με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που υπόσχεται στους επισκέπτες τη μαγεία της απόλυτης ηρεμίας, της νυχτερινής διασκέδασης και της φιλοξενείας των κατοίκων της. 
Αποτέλεσμα εικόνας για πάρος παροικία
 
Για βόλτα θα πας στον Φάρο του Κόρακα
Στο Πάρκο της Πάρου (βρίσκεται προς τη μεριάς της Νάουσας) θα συναντήσεις ένα μονοπάτι που σε οδηγεί σε έναν από τους πιο όμορφους φάρους της Ελλάδας. Στο δρόμο αξίζει να κάνεις μια βουτιά στην Κολυμπήθρες  και να κάνεις μια στάση στο Μοναστήρι του Αϊ - Γιάννη Δέτη.
Πρέπει να πας για μπάνιο και spa στον Καλόγερο.
 
 
Στην δεξιά πλευρά της παραλίας υπάρχει στον βράχο φυσικός άργιλος, τον οποίο ανακατεύεις με νερό από τις λακκούβες που σχηματίζουν οι βράχοι και το απλώνεις παντού! Αξίζει να πας και στον Φάραγγα, όπου θα βρεις και οργανωμένη παραλία αλλά και δύο πανέμορφους κολπίσκους με γαλάζια νερά- αυτές οι παραλίες είναι ιδανικές για μέρες με αέρα. Άλλες παραλίες που αξίζει να επισκεφτείς είναι ο Βουτάκος και ο Παρασπόρος.
 
Ακολούθησε το pluralism.gr στο Instagram για αποκλειστικό περιεχόμενο!